Öztabak, ‘Destek veren dostlarımıza şükranlarımı sunuyorum’
Öztabak; “Yalova Kapalı Spor Salonuna sığmayıp, salon dışını miting alanına çeviren güçlü bir katılım gösteren halkımızla birlik ve beraberlik içerisinde, 6. Olağan Kongremizi gerçekleştirdik. İl Kongremize teşrifleriyle bizleri onurlandıran başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere; Genel Başkan Yardımcımız Teşkilat Başkanımız Mustafa Ataş, Teşkilat Başkan Yardımcımız Murat Yıldırım, İl Koordinatörümüz Osman Boyraz, MKYK üyelerimiz, İl Başkanlarımız, Başbakan Yardımcılarımız Fikri Işık ve Hakan Çavuşoğlu’na, Milletvekilimiz Fikri Demirel, Kurucu Yönetim Kurulu üyelerimize, önceki dönem İl Başkanlarımıza, Belediye Başkanlarımıza, delegelerimize, mahalle, belde, ilçe ve il yöneticilerimize; Kongremizi gerçekleştirdiğimiz Yalova Kapalı Spor Salonu’na sığmayıp, salon dışında yoğun kalabalık oluşturarak Yalova’ya, bayram gününü yaşatan tüm AK Parti camiamıza, yol arkadaşlarımıza, AK Sevdalılara ve bizlere destek veren tüm hemşerilerimize dostlarımıza şükranlarımı sunuyorum” diyerek teşekkürlerini sundu.

Öztabak, ‘2023 hedeflerimizi gerçekleştirmek için çalışıyoruz’
Öztabak; “Bizler AK Parti teşkilatları olarak Cumhurbaşkanı'mızın söylediklerini hem siyasi hem de sosyal hayatımızda rehber kabul edip var gücümüz ile çalışarak kendilerine layık olmaya çalışacağız.
Hep birlikte, millete hizmet yolunda yürümeye devam edeceğiz. Hep birlikte, büyük milletimize hizmet etmeye, 2023 hedeflerimizi gerçekleştirmek için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.