Topçular, ‘Yalova’da ne kadar yanlış politikalar var ise halkın aleyhine gelişen ne var ise biz bunların karşısında dimdik durduk ve durmaya da devam edeceğiz. Dik duruşumuzda, anlaşılan karşısında eğilip bükülen insanlar ve siyasetçiler görmeye alışan insanları rahatsız etmiş.

Merak ediyoruz Yalova ya yatırım yaptıklarını her fırsatta dile getiren Ak Partili yöneticiler her halde başka bir Yalova da yaşıyorlar. 11 yılı aşkın süredir iktidarda olan Ak parti hükümeti acaba Yalova da istihdama yönelik tek bir yatırım yapmış mı? Var olan fabrikalarda döneminizde kapandı ve binlerce hatta yüzlerce kişi işsiz kaldı. Tüm bunları unutup çıkıp birde bizden daha fazla yatırım yapan bir hükümet olmadığını iddia ediyorsunuz. Biz buna güleriz sayın vekil. Tutturmuşsunuz bir sağlık yatırımı diye,siz yatırım yapmıyorsunuz; Türkiye Cumhuriyeti sosyal bir devlettir, yaptıklarınız da sosyal devletin bir gereğidir yani mecbursunuz bunu siyaset meselesi yapmanız dahi çok büyük yanlıştır.Sizin döneminizde insanlar eczaneden ilaç alamıyor reçeteler rehin kalıyor hatta eczacılar kepenk kapatıyordu tüm bunları biz unutmadık unutturmayız da. Yani uykuda değiliz biz. Yaptıklarınızı kendi cebinizden yaptık imasıyla dolaşıyorsunuz, dünya da bizim halkımızdan daha fazla vergi ödeyen bir millet daha var mı, gece yarısı zamlarıyla güne başlattınız bu insanları senelerdir. Yani kaba bir tabirle bir eliniz hep vatandaşın cebinde idi. Artık uzay çağında yaşıyoruz sizin yerinize kim olsa 60 yıllık sağlık ekipmanlarını değiştirip yenilerdi yani yapmamanız ayrı bir hata olurdu zaten.11 yıldır iktidarsınız; Yalova’ya bir fabrika mı açtınız?  Yalova’nın trafiğini mi çözdünüz? Yalova adına ne yaptınız var olan ne var ise yenileyip açılış yaptınız her sene Yürüyen köşk açılışı yaptınız bumu sizin hizmet anlayışınız 11 yılda ne yaptınız? Çıkın anlatın sayın vekilim’ dedi.

İç siyasetiniz battı, dış siyasetimizde 3. dünya ülkeleri seviyesine indirdiniz

    Topçular, ‘İç siyasetiniz battı, dış siyasetimizde 3. dünya ülkeleri seviyesine indirdiniz. Güvendiğiniz dağlara kar yağdı yalnız kaldınız batıyorsunuz ve batmakla birlikte bu ülkeyi de sürüklüyorsunuz. Yani uykuda olan sizsiniz sizi uyandırmakta bize düşüyor. Övünmek için bahaneler bulduğunuz memleketi kendi öz kimliğiyle tartışılır hale getirdiniz, sizin bu ülkeye hizmet falan ettiğiniz yok tek derdiniz bu ülkede Türklüğü nasıl yok edeceğiz bunun peşindesiniz ama bunu asla başaramayacaksınız.

Biz Yalova’nın sorunlarını diğer vekillerimiz vasıtasıyla meclis kürsüsüne taşıdık ve taşımaya da devam edeceğiz acaba siz sayın vekilim bir yılda kaç kez meclis kürsüsüne çıkıyorsunuz kaç kez Yalova’dan söz ediyorsunuz, hangi ulusal kanalda çıkıp Yalova’nın şu şu şu sorunu var deyip sıralayıp çözüm yollarını öneriyorsunuz.

Bizi başka siyasetçilerle karıştırmayın, biz hem Yalova hem de Türklük ve Türkiye sevdalısıyız, bu milletin çıkarları uğruna yapamayacağımız hiçbir şey yoktur. İktidarda olmadığımız halde sesimiz gür çıkıp uykularınızı kaçırıyorsak, iktidar olduğumuzda neler yapacağımızı varın siz düşünün.

Bizim gündemde kalmaya ihtiyacımız yok zaten Türk milleti var olduğu sürece; şu şartlarda tek temsilcisi biziz çünkü Türklüğe ihanet etmeyen önce Ülkem ve Milletim sonra partim diyebilen anlayışla ülkeyi yönetmeye talip olan tek hareket biziz’ şeklinde konuştu.