Lig ve Avrupa kupalarında Yalova’yı ve Türkiye’yi temsil eden YOSK’un dış saha maçları için engelli aracı tahsis edildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan YOSK Başkanı Alpaslan Erkoç; ‘Ligde ve Avrupa kupalarında ilimizi ve ülkemizi temsil eden takımımız, artık deplasman maçlarına ilimizde bulunan engelli aracı ile gidip gelebilecek.

Yalova Valimiz Tuğba Yılmaz ve AK Parti Yalova Milletvekilimiz Fikri Demirel, engelli sporcularımıza sahip çıktı. Valimiz Tuğba Yılmaz ve Milletvekili Fikri Demirel’in girişimleriyle takımımızın dış saha maçlarında seyahati için, ilimizde bulunan engelli aracı kullanımımıza verilmiştir. Yıllardır engelli sporcularımızın binemediği engelli aracıyla artık sporcularımız, daha rahat ve konforlu bir şekilde deplasman maçları seyahatlerini gerçekleştireceklerdir. İnsanların sırtlarında taşıdığı ve zor koşullarda gidip geldiğimiz deplasman müsabakalarında artık seyahat konusunda sorun yaşamayacağız.

 

 Yalova Valimiz Tuğba Yılmaz ve AK Parti Yalova Milletvekilimiz Fikri Demirel’e, kulübümüzün ve en önemlisi engelli sporcularımızın yanında olduğu için kendilerine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Yalova’mızı ve ülkemizi; hem lig hem de Avrupa kupalarında en iyi şekilde temsil etmek için imkanlarımız dahilinde elimizden gelen her şeyi yapacağız. Şuan şampiyonluk yolunda ligde emin adımlarla ilerliyoruz. Avrupa kupalarına da kısa bir zaman kala çalışmalarımız sürüyor. Allah’ın izniyle bizlere olanak sunulduğu takdirde engelli sporcularımız, neler yapabileceklerini göstereceklerdir.

Bu duygu ve düşüncelerle engelli aracının sporcularımızın deplasman seyahatinde kullanımını sağlayan Yalova Valisi Tuğba Yılmaz’a, AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel’e bir kez daha teşekkür ederiz” dedi.