Maça çok hızlı başlayan Yalova Kadıköyspor serbest vuruş kazandı.Serbest vuruştan seken topa kafayla müdahale eden Emre Ersöz topu filelere gönderdi ve skoru 1-0 yaptı.Hız kesmeyen Yalova Kadıköyspor,  9’cu dakikada ceza sahası içinde gerçekleşen bir karambolde Furkan topu sol ayağıyla plase bir vuruşla Çorluspor ağlarıyla buluşturarak. takımını 2-0 öne geçirdi.

Bu golden hemen sonra Çorluspor 1947 serbest vuruş kazandı.Serbest vuruştan topa yükselen 10 numaralı Serkan Bozkurt kafayla topu Yalova Kadıköy kalesine gönderdi ve skoru 2-1 yaptı.

26’cı dakikda,  Yalova Kadıköy ceza sahası içerisinde 19 numaralı formasıyla Fırat’ın topa elle müdahale etmesi üzerine, hakem düdüğünü çaldı ve penaltı noktasını gösterdi.Penaltı atışı için topun başına geçen Yusuf meşin yuvarlağı kalenin tam orta yerine yollayarak, 2-2’lik skorla beraberliği sağladı.

 

İkinci yarıya aktif başlayan siyah-kırmızılı ekip 50’ci dakikada sahneye çıkan Yaya topa gelişine vurdu.Kaleci sert gelen topa müdahale edemedi.Yalova Kadıköyspor skoru 3-2’ye taşıdı.68’ci dakikada Çorluspor 1947’den 17 numaralı Metin, sağ kanattan gelişen atakta kaleye doğru yaklaştı.Defansın boş olmasını değerlendiren Metin topu ağlarla buluşturdu. Skoru 3-3 yapan Metin bu golüyle takımını eşit duruma getirdi.

Maçın 71.dakikasında Çorluspor’lu Serkan topla buluşarak Yalova Kadıköyspor kalecisi Kadir ile göz göze geldi.Hizaladığı topu gole çeviren Serkan skoru 3-4 yaptı.

90 dakika sonunda 3 puanı alan taraf Çorluspor 1947 oldu.Yalova Kadıköyspor ilk devre bitimine yakın düşme potasından çıkamadı.Kendi sahasından bu hafta da hüsran ayrıldı.