Türkiye Taekwondo Federasyonunun faaliyet programında yer alan 07-11 Eylül tarihleri arasında Samsun’da yapılan 1330’u erkek, 700’ü bayan olmak üzere 2030 sporcunun yarıştığı Türkiye Gençler Taekwondo Şampiyonasında Yalovalı sporcudan büyük başarı.

Daha önce Uluslar arası derecesi, Türkiye Şampiyonaları ve Okulsporları gibi bir çok platformda dereceleri bulunan sporcumuz başarılarına bir yenisini daha ekledi. 78 kg.da tatamiye çıkan sporcumuz çeyrek final maçında yaşadığı sakatlığa rağmen madalya maçını da bırakmayarak Nevşehirli rakibini mağlup etti. Sonraki turda finale çıkmak için mücadele veren sporcumuz, sakatlık yaşamasına rağmen, son saniyesine kadar bırakmadığı mücadelesinde 1 puan farkla yenilerek finali kıl payı kaçırdı ve Bronz madalyanın sahibi oldu.

İhtisas Kulübü başkanı Erdoğan Ersoy ise yaptığı açıklamada sporcumuzu bu başarısından dolayı tebrik ediyorum. İnşallah Avrupa Şampiyonası öncesinde yapılacak olan Milli Takım seçmesinden de başarıyla ayrılarak ilimizi ve ülkemizi temsil etme şansı yakalayacaktır. Dedi.