Çiftlikköy Belediyespor, ligin başından beri bir türlü istediği oyunu ortaya koyamayarak, üst üste 6. karşılaşmasını kaybetti. 

Çiftlikköy Belediyespor Bayan Voleybol Takımı için önemli bir karşılaşmada, karşılaşmanın hakemleri, Semra Yılmaz ve Gökalp Karagül yaptı. 
Müsabakanın setlerini,  25-15, 25-16, 25-11 alan Silivrispor Bayan Voleybol Takımı, 7. Hafta sonunda, 3 galibiyeti ile Yalova’dan ayrıldı. 
Çok iyi mücadele etmesine rağmen, bir türlü şansızlığı üzerinde atamayan Çiftlikköy Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, ilk setin başlarında ayak bileğinden sakatlanan Canan Ayas, oyunu bırakmak zorunda kalınca, önemli bir eksik ile karşılaşmayı sürdürdü. 
 21 dakika süren birinci seti, konuk takım Silivrispor 25-15 alarak ilk set sonunda 1-0 öne geçti. 
İkinci sete hızlı başlayan Yalova temsilcisi Çiftlikköy Belediyespor, ikinci setin ilk teknik molasını 8-5 önde bitirdi. Ancak, ikinci teknik molanın ardından tekrar öne geçen Silivrispor 23 dakika süren bu seti de, 25-16 önde bitirerek durumu 2-0 yaptı. 
Üçünçü seti de, 25-11 alan Silivrispor, 19 dakika süren bu set sonunda durumu 3-0 yaptı. İstediği oyunu bir türlü ortaya koyamayan Çiftlikköy Belediyespor Bayan Voleybol Takımı çok iyi mücadele etmesine rağmen, istenilen sonucu sahaya yansıtımadı. 
Çiftlikköy Belediyespor’da; Cemre, Zehra, Çağla, Gülsüm, Betül, Canan, Sinem, Tuğbanur, Su, Sultan, konuk takım Silivrispor’da ise; Cemre, Fatma, Seyhan, Özlem, Elif, Melek ve Pelinsu, bu karşılaşmada sahada yer alan oyuncular oldular. Haber-Fotoğraf: Halil Fidan