Yalova Şehir Stadyumu’nda oyanan Yalovaspor-Yeşilovaspor karşılaşması son dakikalara kadar büyük mücadele içinde geçti.

  İlk yarısı, 0-0’lık sonuçla tamamlanan karşılaşmanın ikinci yarısında, dört gol, üç kırmızı kart ve üç penaltı atışından gelen gollerle nefes kesen bir mücadele oldu.

  Karşılaşmanın, ilk yarısı ve maç sonrasında ise taraftarlar arasında

olaylar çıktı.

İkinci yarı baskılı bi oyun sergileyen Yalovaspor, 54 dakikada, Yeşilovaspor’lu Şükrü’nün  ceza sahası içerisinde topa elle müdahale etmesiyle, Yalovaspor penaltı vuruşu kazanırken,  mavi-yeşil takım oyuncusu kırmızı kart ile oyun dışında kaldı.

  Yalovaspor’lu futbolcu Berk, penaltı atışını gole çevirerek yeşil-kırmızılı takımı 1-0 öne giçiren göle imza attı. 

  67. dakikada, Yeşilovaspor’lu Kürşat, Yalovaspor’lu, Fırat Can’a sert müdahalesini karışılaşmanın orta hakemi ikinci defa kırmızı kartını çıkardı. Yeşilovaspor, 67. dakikada sahada 9 kişi kaldı.

 70. dakikada, Yeşilovaspor’lu Fatih, ikinci sarıdan kırmızı kart görerek takımını sahada 8 kişi bıraktı.

 76. dakikada, kendi ceza sahası içinde Yeşilovaspor’lu futbolcuyu düşüren yeşil-kırmızılı takımdan Nazım’ın bu hareketini hakem penaltı olarak cezalandırdı ve Nazım’ı kırmızı kartla oyun dışına bıraktı. Bu dakikadan sonra Yalovaspor sahada on kişi ile mücadele etmek zorunda kaldı.

  Penaltı vuruşunu, kullanan Yeşilovspor’lu Ferdi, skoru 1-1 yaptı.

  80. dakikada,  sağ taraftan gelişen Yalovaspor atağında, altı pas içinde topu önünde bulan Yalovaspor’lu oyuncu Berk, topu Yeşilovaspor ağlarına gönderdi. Kendisinin ve takımının 2. golünü kaydetti ve skoru 2-1’e taşıdı.  

  88. dakikada, Yeşilovaspor oyuncunun rakibine ceza sahası içinde yaptığı fuali hakem penaltı vuruşu ile cezalandırdı.

  Yalovaspor’lu Haluk, penaltı vuruşunu gole dönüştürerek, yeşil-kırmızıl takımı 3-1 öne geçiren gölün sahibi oldu.

  90 dakikanın sonunda, dört kırmızı, üç penaltı ve dört golle karşılaşma sona erdi. Yalovaspor namağlupluk ünvanını korurken, şampiyonluk yolunda çok önemli 3 puanı, 3 gol ile almayı başardı. Haber-Fotoğraf: Cansu Nar