Yalova Atatürk Stadyumun’da  saat 14,30 da başlayan karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 beraberlikle sonuçlandı. 

İlk yarı konuk takım Çınarcıkspor önünde, etkili bir oyun çıkaran  ve tek kale oynayan Yalovaspor, bütün çabalarına rağmen ilk 45 dakikada rakip kalede gol bulamadı. Maçın ilk yarısı 0-0 lık skorla sonuçlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısına hızlı başlayan yeşil-kırmızılı takım, ilk yarının başında bulduğu serbest vuruşta  Asaf Can Erkan’ın yaptığı ortaya iyi yükselen Tolga Erdal Özel’in güzel kafa vuruşuyla 1-0 öne geçti.

Golü bulduktan sonra da ataklarını sıklaştıran Yalovaspor, karşılaşmanın 72. dakikasında yine duran toptan bu defa Şeref Kuru ile serbest atış kullandı. Muhteşem  bir frikik ile Yalovaspor’u 2-0 öne geçiren gole imza atan genç oyuncu maçın skorunu da 2-0’la skorla belirleyen oyuncu oldu. Yalovaspor ligin ilk devresini lider olarak, en yakın rakibine 4 puan farkla tamamladı.

 Yalovaspor kendi saha ve seyircisi önünde haklı bir galibiyete imza atarken, tribünleri soğukta dolduran taraftarlar 90 dakika boyunca Yalovaspor’a büyük tezahürat da bulundular.

Gollerin sevincini yedek kulübesinde ki oyuncu ve teknik heyet ile paylaşan Yalovaspor’lu oyuncuların bu birlik ve beraberlikleri sahada  gözden kaçmazken, Yönetim ve taraftarın en zor dönemde kenetlenerek takımı sırtlamaları ise, yeşil-kırmızılı camia için çok anlamlıydı. Haber: Ayhan Polat