Üç sezon boyunca,Yalovaspor Kulübü’nü büyük bir başarıya yöneten Yalovaspor Kulüp Başkanı Hakan Suiçmez, bayrağı Ali Demirhan yönetimine bırakacağını ima eden bir açıklamada bulundu.
2015-2016 sezonunda Büyük Şehir Erzurumspor’u, Türkiye 3. Ligi 1. Grup da şampiyon yaptıktan sonra, 2016-2017 sezonunda,mavi-beyazlı kulübü, TFF 1. Ligine çıkarmayı başaran Büyük Şehir Erzurum eski başkan Av. Ali Demirhan’ın,Hakan Suiçmez’den bayrağı teslim alacağı iddiası, Yalova’da büyük bir sevinçle karşılandı.
Büyük Şehir Erzurumspor’da yaşanılan şampiyonlukları, Yalovaspor camiasında da yaşamak isteyen yeşil-kırmızılı takama gönül verenler, böyle bir kan değişikliğininYalovaspor Kulübü’ne büyük başarılar kazandıracağı görüşünde...
Üç dönemdir, büyük emek ve gayretlerle Yalovaspor’u ayakta tutan Başkan Hakan Su içmez’in  bayrağı yeni yönetime bırakmasını, büyük bir olgunluk olarak değerlendiren taraftarlar, yeşil-kırmızılı kulübün başarısı için alınan bu karara imza atanlara teşekkür ettiklerini belirttiler.  
Haber: Ayhan Polat