YOSK böylelikle galibiyet serisini altı maça çıkardı. İlk 5 haftada oynadığı bütün maçları kazanıp rakiplerinin kabusu olan Yeşil-Kırmızılı takım, Ankara deplasmanından lider döndü. Zorlu deplasmandan, 66-63’lük zaferle ayrılan YOSK, yoluna doludizgin devam etti.

Ankara Altındağ Spor Salonu’ndaki maça ev sahibi Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor çok iyi başladı ve ilk çeyreği 19-11 önde tamamladı.

Ancak ikinci çeyrekte Murat Saltan’ın öğrencileri adeta şov yaparken hem savunmada hem de hücumda etkili olarak devre arasına 37-27 üstün girmeyi bildi.

Üçüncü çeyrekte de etkili oyununa devam eden YOSK, son çeyrek öncesi skor tabelasında durumu 48-37 yaptı.

Son 10 dakikalık bölüm kıran kırana mücadeleye sahne oldu. Ancak rakibine göre daha az hata yapan Yeşil-Kırmızılı takımımız, rakibini 66-63 yenip namağlup ve maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu.

Karşılaşma sonunda açıklama yapan YOSK Başkanı Alpaslan Erkoç; ‘’Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi’nde deplasmanda oynadığımız 6. hafta karşılaşmasında Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor’u 66-63 devirdik. Şampiyonluk yolunda namağlup ilerliyoruz’ dedi.