Radyo Gözdenin Genel Yayın Yönetmeni ve program yapımcısı Kutsi Aksay ile sıcak ve samimi bir ortamda soru cevap şeklinde yapılan söyleşi dinleyicilerden tam not aldı.

Aykut Şahan söyleşide bu güne kadar olan müzik yolculuğuna 2 yıl önce çıkışını parçaların hazırlanmasını ve bu yolculukta ailesinden sonsuz destek gördüğünü ve bu desteğin sürdüğünü söyledi.

Müzik yolculuğuna değinen Aykut Şahan, “ Gittiğim bir spor salonunun sahibi Burcu Güneş’in menajeriydi  kendileri de DMC müzik Samsun Demirle çalışıyorlar..Müziklerimi dinlettim beğenildi ve bu sayede Samsun Demir’le tanıştım projemi anlattım bana inandılar ve bu günlere geldik. Çıkış parçası olan” Sakın Dönme”ye klip çektik, klipte geçen yıl yayınlanan Bu Tarz Benim adlı yarışmada 1.seçilen Aycan - Nurcan Şencan adlı ikiz kardeşler oynadı.
2013’ te “Sonsuza Dek” adlı ilk albümünün çıktığını albümde yer alan” Beddua Değil “adlı parçaya klip çalışması yaptıklarını klibin televizyon ve radyolarda çalındığını söyleyen Aykut Şahan bu hızla 2.albüm çalışmasına başladığını ve sonuç olarak ”Sakın Dönme” adlı albüm dinleyiciyle buluştuğunu kaydetti.

 Şahan,” İlk albümüm çıktığında da Kutsi ağabeyi ve Gözde FM ziyaret ettim stüdyo konukluğu yaptım, bana her zaman yol gösteren ağabeyimi görmek için tekrar Yalova’ya gelmek istedim. Zaten Gözde FM Yalova’daki evim gibi “ dedi.