Güncel

Ahsen Simge Şahin ile Mehmet Ali Bezcioğlu Dünyaevine Girdi! Yalova'nın Görkemli Düğününe 1200 Davetli Katıldı

Ahsen Simge Şahin ve Mehmet Ali Bezcioğlu, 25 Temmuz 2026'da Yalova Baronet Tesisleri'nde düzenlenen görkemli düğün töreniyle hayatlarını birleştirdi. Yaklaşık 1200 davetlinin katıldığı gecede siyaset, iş, bürokrasi ve sanat dünyasının önemli isimleri genç çiftin mutluluğuna ortak oldu.

Şahin ailesinin prensesi Ahsen Simge Şahin ile Bezcioğlu ailesinin prensi Mehmet Ali Bezcioğlu, 25 Temmuz 2026 Cumartesi günü Baronet Tesisleri havuz başında bir ömür boyu mutluluğu yelken açtı.

Yaklaşık 1200 kişinin katılım sağladığı nikah merasimine, kent içinden ve dışından; siyasetçi, bürokrat, belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, STK Başkan ve yöneticileri, dernek başkanları, gazeteciler, iş insanları ile Bezciğlu ve Şahin ailelerinin; akraba, dost ve arkadaşları katıldı.

Genç çiftin nikahını Yalova Belediyesi Nikah Memuru Hatice Yeter kıyarken, şahitliklerini ise; AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü, AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, Yalova İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel, bir önceki dönem AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel, Özlem Adikti Tomaş ve Talha Ahmet Aygün yaptı.

Yerel ve ulusal sanatçıların renk kattığı nikah merasimine; Yalova Dostluk Platformu Başkanı Halil İbrahim Büyükgümüş, AK Parti önceki İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, Bir önceki dönem Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ayhan Polat, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşlarının müdür ve yöneticileri, vakıf ve dernek başkan ve yöneticileri, sanat dünyasından; Fatih Koçak, Murat Balkuş, İzmir Sahnelerinin sevilen Erzurum’lu yorumcu İnci Ergen nikaha renk katan davetliler oldu.

Alkışlar arasında birbirlerine ‘EVET’ diyen; Ahsen Simge Şahin ile Mehmet Ali Bezcioğlu’nun mutlulukları görülmeye değerdi.

Çiçeği burnunda gelin Ahsen Simge Şahin ile damat Ahmet Ali Bezcioğlu ilk danslarını heyecan içinde pistte gerçekleştirdikten sonra takı merasimine geçildi.

Ardından, pasta kesimi alkışlar arasında yapıldı. Son olarak, Erzurum yöresi ses sanatçısı İnci Ergen’in yorumladığı türküler işliğinde düğüne katılım gösteren, Bezcioğlu ve Şahin ailelerinin, akraba ve dostları halaylar çekti, türküler söyledi.

Bezcioğlu, Teşekkür Etti

Yavrularımız Ahsen Simge ve Mehmet Ali’nin düğün gecesinde bizleri yalnız bırakmayarak mutluluğumuza ortak olan AK Parti İl Başkanı Umut Güçlü, Milletvekillerimiz Meliha Akyol ve Fikri Demirel’e, Yalova İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel’e, siyasi partilerinin değerli temsilcilerine, kamu kurum ve kuruluşlarının müdür ve yöneticilerine, vakıf ve derneklerin başkan ve yöneticilerine, uzaktan ve yakında düğünümüze teşrif eden dost ve arkadaşlarımıza, ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Sevgi ve saygılarım ile teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız.” Şeklinde tebriklerini iletti.

Birbirlerine çok yakışan, Ahsen Simge Şahin ile Mehmet Ali Bezcioğlu’na Manşet Gazetesi olarak; sağlıklı, huzurlu ve mutlu yıllar diliyoruz.

#Yalova #AhsenSimgeŞahin #MehmetAliBezcioğlu #Düğün #Nikah #BaronetTesisleri #YalovaHaber #YalovaGündem

< type="adsense" data-ad-client="ca-pub-3844663626812831">