İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Sitar, bu yıl ilçede 8 bin 310’u devlet, 1.121’i özel okullarda olmak üzere toplam 9 bin 431 öğrencinin eğitim hayatına başladığını belirtti.

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’ndeki öğrenci yoğunluğuna dikkat çeken Sitar, bölgede yapılması planlanan yeni okul projesi için Çiftlikköy Belediyesi’nin verdiği destekten dolayı Başkan Adil Yele’ye teşekkür etti.

669 birinci sınıf öğrencisine eğitim seti
Törenin ardından protokol üyeleri sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi. Çiftlikköy Belediyesi tarafından ilçedeki 669 birinci sınıf öğrencisine resim defteri, sulu boya, kuru boya ve pastel boya setlerinden oluşan ücretsiz eğitim paketleri dağıtıldı.

Başkan Adil Yele, yeni eğitim öğretim yılının öğrenciler, öğretmenler ve veliler için sağlıklı, başarılı ve verimli geçmesini temenni etti.






