Yalova’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 105. yıl dönümü kutlamaları, bu yıl ilk kez gerçekleştirilen jetski gösterisiyle renkli anlara sahne oldu. Yalova Balıkadamlar ve Su Sporları Kulübü Jetski Takımı'nın sergilediği gösteriler, tören alanındaki vatandaşlardan ve protokol üyelerinden tam not aldı.
Kutlama programına Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, Karamürselbey Eğitim Merkezi ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mehmet Tahir Göncüoğlu, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, Yalova İl Müftüsü İlyas Yılmaztürk, İl Jandarma Komutanı Ercan Altın, AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü, İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Yılmaz'ın yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.
Yedi sporcudan oluşan Yalova Balıkadamlar ve Su Sporları Kulübü Jetski Takımı, deniz üzerinde gerçekleştirdiği akrobatik gösterilerle kutlamalara farklı bir heyecan kattı. Sporcuların performansı, sahili dolduran vatandaşlar tarafından uzun süre alkışlandı.
Gösteri öncesinde Kulüp Başkanı İbrahim İnce, Yalova Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta’ya Türk bayrağı takdim etti. Ardından başlayan jetski gösterisi, izleyenlere görsel bir şölen yaşattı ve kurtuluş kutlamalarının en dikkat çeken etkinliklerinden biri oldu.
#Yalova #YalovanınKurtuluşu #105Yıl #Jetski #SuSporları #YalovaBalıkadamlar #İbrahimİnce