Yalova’nın en lezzetli baklavalarını yapan Gaziantepli Osmanlı Baklavaları, şehirde rekabeti ve kaliteyi arttırarak ivme kazandırıyor.
Köklü bir geçmişe sahip olan Gaziantepli Osmanlı Baklavaları, tüketicilerine bu Ramazanda da görüntüsü ve lezzetiyle vazgeçilmez tatlar sunmayı hedefliyor.
‘Markanın yolu kaliteden geçer’ sloganıyla vatandaşlara hizmet veren Gaziantepli Osmanlı Baklavacısı şöhretini ürettikleri baklavanın lezzetiyle koruyor.
Hedeflerinin ürün ve hizmetlerinin talep ve beklentilerini karşılaması ve aşmasını olduğunu söyleyen, işletme sahibi Ahmet Çiçek, ‘Müşterilerimizden aldığımız izlenimlerle biz kendimizi Yalova’nın Baklavacısı olarak görüyoruz. Ürünlerimizde damaklarda tat ve estetiğe önem veriyoruz. Her malzemenin doğalını kullanıyoruz. Tereyağ, tozşeker ve özellikle fıstık için Gaziantep’teki bahçelerden kendi elleriyle topluyoruz. Her ramazan özlemle beklediğiniz güllaç tatlısı ve 30 baklava çeşidimizle bu ramazanda da sofraların vazgeçilmezi olacağız. Lezzetimiz kaliteli malzeme ve iyi işçilikten kaynaklandığını söylüyorlar. Tatlılarımız günlük. Kaliteli malzeme kullandığımız için tatlılar midenizi yakmıyor’ dedi.
Konuşmasını şöyle devam ettiren Çiçek, ‘Başlangıç noktasından bugüne değin, koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkesinden taviz vermeden, lezzet, genel hijyen, hammadde kalitesi, üretim hassasiyeti, ürün lezzeti prensiplerini olmazsa olmaz görerek, bu sektörde emin adımlarla ilerliyoruz. Rakibimiz yok. Bize duyulan güvenden aldığımız güç ile nesiller boyunca memnuniyetiniz için, damak zevkiniz için çalışacağız. Fiyat ve kalite arasındaki ilişki açından da fark yaratmaya devam edeceğiz. Bizim en büyük zevkimiz işimiz, işimiz de memnuniyetiniz. Her kesimden müşterimiz var. Ayrıca evlere, işyerlerine, cemiyetlere sipariş alıyoruz. Halkımızın damak zevkine uygun olarak baklavalarımızı, büyük bir titizlikle müşterilerimize sunup, markalaşma yolunda ilerleyerek bu sektörde ustalıkla devam edeceğiz. Tüm Müslüman âlemine de hayırlı ramazanlar diliyorum’ şeklinde konuşmasını tamamladı.
Haber Foto: Gamze Yüksel