Kurtulmuş, mest etti

Hafta başında Yalova Üniversitesi’nin 2021-2022 Akademik Yılı açılış töreni, Raif Dinçkök kültür Merkezi’nde Adalet ve Kalkınma Partisi Grup Başkanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un katılımıyla gerçekleşti.

Kurtulmuş’un açılışa renk kattığı Yalova Üniversitesi’nin Akademik yıl açılışında, öğrenci ve öğretim görevlilerine hitaben yaptığı konuşma bir hayli önemliydi.

Duruşu, samimiyeti, bilgisi ve donanımı ile Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, salonu dolduranları mest etti. 

Göreve başladığı 2018’den bu yana, Yalova Üniversitesi’nde birçok alanda gözle görülen değişikliklerin mimarı olan, Yalova Üniversitesi’nin başarılı üniversiteler arasına girmesinde önemli rolü bulunun, her öğrencinin hayali olan bir üniversite için birçok eleştiriye göğüs gererek inandığı hedefleri bir bir gerçekleştiren Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Suat Cebeci’yi, bu başarılarından dolayı tebrik ediyoruz.

Daha nice başarılara Sn. Rektörüm...   

Altınova’da, ‘Dostluk ve Kardeşlik’ kazandı  

Geçtiğimiz hafta sonu Altınova Anadolu Erzurumlar Derneğinin, “Dostluk ve Kardeşlik Futbol Turnuvası” final karşılaşması için Altınova’ya davet edildik.

Kıran kırana oynan final maçını kazanan SUYAP A.Ş. takımının şampiyonluk sevincine ortak olduk.

15 gün boyunca süren ve 16 takımın katıldığı ve Altınova ilk olan “Dostluk ve Kardeşlik Futbol Turnuvası” gerçekten de unutulmaz dostlukların kurulmasına, kaynaşmaya, birlik ve beraberliğin ise doruğa çıktığına tanık olduk.  

İlçenin en büyük mülkü amiri durumunda ki Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit başta olmak üzere, Ferman Durmaz ve yönetimini bu anlamlı organizasyondan dolayı kutluyorum.

Daha nice ve anlamlı bu tür organizasyonlara diyorum.

Celal Özel’in olduğu her kurumda başarı olur

Yalova’da Celal Özel’i tanımayan yoktur sanırım. Yöneticilik kariyeri, bilgisi, tecrübesinin yanında Yalova ile her dönem iç içe olan bir yönetici olarak tanıdık kendisini.

AKKÖK Gurubuna bağlı, AK-TOPS A.Ş. de yıllarca yöneticilik yaptı.

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına ise 2009-2013 dönemlerinde seçilerek, 3 yıl içinde, gerçek anlamda YTSO’ya kurumsal bir kimlik kazandırdı.

Şimdi YABELTAŞ A.Ş. ile YALOVA A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinde.

Geçtiğimiz yıl bu iki şirketin başına gelen Sn. Özel, yöneticiliğini kısa süre içinde bir daha dosta ve düşmana gösterdi.

Celal Özel gibi bir değeri, Yalova’ya hizmet etmesini sağlayan siyasi iradeyi de kutluyorum.

Tebrikler Sn. Özel...