Birlikte Kanserle Mücadele Derneği yönetimi, kanser hastalarına moral ve maddi yardım amaçlı konser etkinliğini, 1 Mart 2019 tarihinde Yalova Belediyesi, Raif Dinçkök Kültür Merkezi’nde, İstanbul, Bursa ve Yalova’nın en gözde mekanlarında sahne alan ses sanatçısı Tuğba Mersel’in organizasyonuyla gerçekleştirdi.

   Yalova sahnelerinden tanıdığımız ses sanatçıları, Orhan Tonka, Mehmet Anaç, Melih Onur Önder, Eşref Üstün, Hakhan, Mete Karagöz, Bahadır, Orhan Doğan ve Dj Anıl’ın katılım gösterdiği konser amacına uygun bir şekilde gerçekleşti.

   ‘Birlikte Kanserle Mücadele Derneği’ Başkanı Nurcan Bayar’ın kanser hastaları için yapılan bu organizasyondan hem maddi hem de manevi olarak büyük moral ile çıktıkları düşüncesindeyim.

   Bu anlamlı ve önemli organizasyonda emeği bulunanları tebrik ediyorum. Bu derneğin adına leke sürecek kişilere ise dikkat edilmesi gerektiğinin altını çizmek isterim. Çok iyi niyetle, hayat mücadelesi ve dertlere derman arayanlara yapıla bilinecek herhangi bir olumsuzluğun önüne şimdiden geçilmesi gerektiği kanısındayım.

   Yeni kurulan, amacı ve hedefleri belli olan bu derneği kendi çıkarları için kullanabilecek kişilere mutlak surette dikkat etmeleri gerektiğini, Başkan Nurcan Bayar’ın bilmesini istiyorum.

   Şaibelerle dolu, geçmişi kirli kişilerin ‘Birlikte Kanserle Mücadele Derneği’ için katkı sağlayacaklarına asla inanmıyorum.

   Bu tür kişiler her toplumda ve cemiyetler olacağı gibi ‘Birlikte Kanserle Mücadele Derneği’ içinde de yer alabilecekleri hiçbir zaman unutulmamalı.

   Yaptığı ilk organizasyonu ile her kesim tarafından desteklenen, ses sanatçılarıyla Yalova’da bir ilkin yaşanmasına vesile olan bu güzel ve başarılı etkinliklere yenilerinin eklenmesini temenni ediyor, ‘Birlikte Kanserle Mücadele Derneği’ne’ başarılar diliyorum.