Geçtiğimiz hafta içinde Yalova Kent Konseyi Başkanı ve Yürütme Kurulu Üye seçimleri yapıldı.

Yalova Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Mutlu ile Yalova Güç Birliği Dernek Başkanı Adnan Kırtay’ın Yalova Kent Konseyi Başkanlığı için yarıştığı seçimin ardından, Yalova Kent Konseyi Yürütme Kurulu Seçimlerinde aday olan 21 kişi içinden 9 kişi Yalova Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyelerine seçildi.

Saygı çerçevesi içinde, yaşadığı kente gönüllü hizmet ve sahiplenme duygusuyla seçimlerde aday olan Kent Konseyi Başkanlığı Başkanlığı ve Yürütme Kurulu Üyeliğine aday olan isimlere, oy kullanan tüm delegelere, yaşadığı, havasını soluduğu bu kenti önemseyerek Yalova Kent Konseyi seçimlerini takip eden duyarlı olan tüm hemşehrilerimi katılımlarından dolayı kutluyorum.

Yalova Belediye Meclis Salonu’nu dolduran delegelerin 3’de 2’si olan 145 kişi, Yalova Kent Konseyi Başkan ve Yürütme Kurulu Üyelerinin seçimini yaptı.

Siyaset üstü olarak gördüğüm, yaşadığım cennet kentime gönüllü olarak hizmet vermek için heyecan içinde bulunduğum Yalova Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeliğine, Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı sıfatıyla katıldım ve değerli delegelerin oyları ile 7. üye olarak seçildim.

Bana oy veren delegelere teşekkür ediyorum. Yalova’da doğmuş, bu kentte büyümüş kökeni Erzurum ili olan bir ailenin bireyi olarak, cennet köşesi Yalova’da, 1995 yılında başladığım gazetecilim mesleği ile tam 24 yıldır hizmet etme onuru ve mutluluğunu yaşıyorum.

Mesleğim olan gazetecilikle, yaşadığım kent Yalova başta olmak üzere; vatanım, milletim, bayrağım, ezanım için kendisine görev bilen bir anlayışla hizmet vermenin onuru yaşıyorum. Yalova Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeliği seçimlerine son 24 saat kala aday oldum.

Şahsıma seçim günü gösterilen teveccüh, sandıktan çıkan oy ile doğru bildiğim yolda olduğum gerçeğini bana gösterdi. Yıllarca kentime verdiğim hizmetin karşılığını almanın haklı gururunu yaşıyorum.

Yalova Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeliğim ile Yalova’ya daha çok hizmet hedefiyle; bilgim ve tecrübelerimle birçok sorunu, Başkan İsmail Mutlu ve Yürütme Kurulu Üyeleriyle çözeme kavuşturmayı hedeflediğimi bilmenizi istiyorum.

  1. Kent Konseyi Başkan ve Yürütme Kurulu Üyeleri ile ‘’Her şey Yalova için’’ diyorum.