Masumların ve mazlumların hamisi olan aziz Türk Milleti ne zaman bir diriliş ve kalkınma mücadelesine girse adı medeni, özü vahşi olan emperyalist katiller hemen kenetlenir ve bize saldırmaya başlar.

Onlar için Demokrasi ve özgürlük onların size tanıdığı sınırlar içerisinde olmalıdır. Eee, ne de olsa bunlar batılı medeni insanlar.

Demokrasi, insan hakları, özgürlük, barış ve kardeşlik naralarını dillerinden düşürmeyen bu insanlık düşmanı katillerin önlerinde gördükleri en büyük engel aziz Dünya’nın dört bir yanına dağılmış ve hedefi ‘’KIZIL ELMA’’ olan aziz Türk Milleti’dir.

Son yıllarda etrafımızı kuşatmaya çalışan ve bizi nefessiz bırakmak isteyen bu haçlı zihniyeti yine aynı halayda buluştular.

ABD bir anda Kıbrıs Rum Kesimine uyguladığı ambargoyu kaldırıyor, Fransa cüce Yunanistan’ı dehliyor. Rusya ise her zamanki gibi ikili oynamaya devam ediyor.

Batının Irak ve Suriye’de oluşturmak istediği terör devleti hayalleri ve Libya’daki senaryoları suya düşünce daha sert bir şekilde karşımıza dikilmeye başladılar.

Bu arada adı Müslüman bazı devletler de batılıların kayıklarına binmiş, onların küreklerini çekmeye başlamışlardır.

İsrail ABD’yi kukla haline getirmiş, kendi yapamadıklarını ABD üzerinden yaptırmaya çalışıyor. Aynı İsrail ise Türkiye ile diyalog kapısını açık tutmaya çalışıyor.

Biz sizi tanıyoruz. Tarihin hiç bir döneminde siz zaten tek başınıza bizim karşımıza çıkamadınız, çıkamayacaksınız.

Son yıllarda savunma sanayimizdeki gelişmelerin denemesini Libya’da Rus ve Fransız silahlarına karşı yaptık. En büyük hava savunma sistemlerini SİHA’larımızla yerle bir ettik.

Çok yakın zamanda yerli ve milli savaş uçaklarımızın Dünya semalarında düşmana korku vereceğine en küçük bir şüphem yok.

Bugün Türk Milleti her zamankinden daha güçlüdür. Bu coğrafyada bedel ödemeyi göze alamayanların bu topraklarda özgür yaşama hakkı yoktur.

Biz sizleri çok iyi tanıyoruz. 15 Temmuz’da, 17-25 Aralık’ta, Gezi olaylarında, 28 Şubat’ta, 12 Eylül’de, 1960’da Kurtuluş Savaşı’nda, Çanakkale’de hep aynı maske ile karşımıza çıktınız.

Bugün sizden asla ve asla korkmuyoruz. Ay yıldızlı al bayrağımız bizden kan istiyorsa vermeye hazırız. Bizler tarih boyunca yazdığımız kahramanlık destanlarına yenilerini yazdırmak için sabırsızlıkla bekliyoruz.

Sizlere ne mavi vatanda, ne yavru vatanda ne de cennet yurdumda verecek bir çakıl taşımız bile yoktur.