Hafta sonu (22 Eylül 2019) Pazar günü, Yalova Atatürk Şehir Stadyumunda oynanan Kadıköy Belediyespor - Yalovaspor BAL Ligi ilk karşılaşmasını protokol tribününden izledim.

Yalova Valisi Sn. Muammer Erol'u ligin ilk karşılaşmasında tribünlerde görmek çok anlamlıydı.

Bununla beraber, Yalovaspor Kulübü önceki dönem Başkanları; Erdinç Erkorkmaz, Adnan Kırtay, Tamer Erbul, yeşil-kırmızılı takımın forma reklam sponsoru NEGMAR Feribot A.Ş. Genel Müdürü Eşref Serbes ve protokol tribünlerini dolduran kentin önemli isimleri yeşil-kırmızı ve kırmızı-siyahlı takım taraftarları karşılaşmaya 90 dakika boyunca heyecan içinde izlediler.

Güvenlik başta olmak üzere, hiçbir olayın cereyan etmediği karşılaşmada küfürlü bir tek sözün söylenmemesi Sn. Yalova Valisi Muammer Erol, Emniyet mensuplarının koordineli çalışmaları, özellikle bu karşılama için görevlendirilen kadın polis memurlarının tribünlerde bulunmalarıydı. Her iki takım tribün liderlerinin duyarlılıkları kavgasız, gürültüsüz, küfürsüz heyecanlı bir maç izlettirdi futbolseverlere…

Protokolun, Yalovaspor ve Kadıköy Belediyespor taraftarlarının bulunduğu tribünlerde görev yapan kadın-erkek polis memurlarının varlıkları tansiyonu yüksek karşılaşmada herhangi bir olayın yaşanmamasında etken oldu.

Sahada ev sahibi Kadıköy Belediyespor'un kazandığı bu karşılaşmada, saha dışında ise dostluk ve kardeşlik kazandı.

Hayırlı olsun…

Hafta sonu Çiftlikköy Erzurumlular Derneği’nin yeni dernek binasında yapılan tanışma ve kaynaşma programına katıldım. Öncelikle beni bu etkinliğe davet eden Kurucu Baştan Erdoğan Pasinler ile iş adamı dostum Tuncay Polat kardeşime teşekkür ederim.

Çok anlamlı bulduğum bu birlik ve dayanışmanın; uzun süreli, birçok amaca hizmet etmesini temenni ediyorum.

Çiftlikköy’de yaşayan tüm Erzurumluların yeni kurulan derneklerine katkılar sunmalarını, sahipsiz bırakmamalarını öneriyorum.

Derneğin kurulmasında, yapılan birçok etkinlikte, maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen kurucu yönetime teşekkür ederim.