Çocukluğumda Ermenilerin Anadolu’da yaptığı zulmü dinlerdik dedelerimizden.  Duyduklarımız kanımızı dondururdu. Bunu yapan insan olamaz, diye düşünürdük.  Bir insan hamile bir kadının karnındaki bebeği kesip çıkartamaz. Yedi yaşında bir çocuğun derisini canlı canlı yüzemez, derdim kendi kendime.

Anadolu’da uzun yıllar kardeşçe yaşamış bu insanlar batının acımasız sömürücü zihniyetine esir olmuş, onların desteği ile bu acımasız olayları gerçekleştirmiş, binlerce Müslüman Türk’ü katletmişlerdi.

Daha sonra yine batının himayesinde batılı devletlerin desteği ile kurdukları terör örgütleri ile onlarca büyükelçimizi aileleri ile birlikte katlettiler.

Tarih boyunca yaptıkları zulümlerin hiçbir cezasını çekmeyen Ermeniler yine batının ve Rusya’nın desteği ve göz yumması ile 27 yıl önce kardeş ülkemiz Azerbaycan’ın topraklarının dörtte birini işgal ettiler.  İşgal sırasında özellikle Hocalı’da insanlık tarihine karanlık bir leke olarak kazınan katliamları yaptılar.

Tüm bunları yaparken ellerine silahları tutuşturan Rusya, ABD ve batılı emperyalist kan emici vampirlere çok güvendiler.

27 yıl boyunca yaklaşım üç milyon aşkın Azerbaycanlı topraklarından uzak bir hayat yaşadı. Batılı devletler kurdukları göstermelik örgütlerle işgali sona erdirmek yerine her geçen gün işgali meşrulaştırmak için uğraştılar.

Gün döndü, devran döndü. Azerbaycanlı kardeşlerimiz bu işgali ve yapılan zulmü hiç unutmadı. Topraklarından asla vaz geçmedi. Türkiye’nin desteği ile ordusunu güçlendirdi. 

Bu süreçte şımarık ve katil Ermenistan yine sivilleri öldürmeye ve işgali genişletmeye devam etti.

Ancak Azerbaycanlı can kardeşlerimiz Türkiye’nin de desteği ile katil Ermeni ordusunun üzerine bir kabus gibi çöktü. Çok kısa bir sürede Ermenistan ordusunun büyük bir bölümü yok edildi. Bu sefer batılı katiller ses bile çıkaramadı. 27 gün sonunda batının şımarık katil çocuğu Ermenistan pes etti.

100 yıldan beri varlığını ve geleceğini Müslüman Türk kanı dökmek üzerine kurmuş olan Ermenistan bütün hayalleri ve işlediği cinayetlerle birlikte tarihin karanlık çöplüğüne gömüldü.

Bu savaşın sonunda ABD yenildi, Fransa yenildi, Rusya mağlup oldu. Batılı devletlerdeki Ermeni lobisi bütün gücünü kaybetti.

Bu coğrafyada vatanı, bayrağı ve ezanı için canını vermeyi şeref sayan kahraman Türk Milleti kazandı.

Batılılarla aramızda olan 100 yıllık hesap görülmüş, Türk’ün gücü karşısında batı bir daha mağlup olmuştur.

Son yıllarda Türkiye’nin yeniden şahlanışı yakın çevremizde birçok olayın kaderini değiştirdi.

Ayasofya Camisi yeniden ibadete açıldı.

Kıbrıs yeniden fikri işgalden kurtuldu ve Maraş açıldı.

Mavi vatanımız artık öz yurdumuz oldu.

Suriye’nin kuzeyinde planlanan terör devleti artık bir hayal oldu.

40 yılda 40 bin canımıza katleden PKK terör örgütü son nefesini veriyor.

Libya bir diktatör tarafından işgal edilemedi.

Bütün bu olaylar Türk’ün gücünü yeniden tüm Dünya’ya gösterirken içimizdeki batı uzantısı maşalar ve batılı destekçileri her gün yeni yeni senaryolarla çirkin ve hain yüzlerini göstermeye devam ediyorlar.

Türk Milleti artık tarih sahnesindeki şanlı mevkiine yeniden ulaşmıştır. Dünya’daki tüm masum ve mazlum milletlerin umudu olmaya devam etmektedir.

Şimdi 350 milyonluk Türk Birliği’nin kurulması sırası gelmiştir.

Türk Birliği mutlaka kurulacaktır.

Canları pahasına şanlı bayrağımızı semalarda dalgalandıran  bütün kahraman şehitlerimize selam olsun.