7/24 vatandaşa hizmet götürmek için çalıştıklarını belirten Müdür Yardımcısı Tanrıverdi, " Halk Eğitim Merkezimizdeki çalışmalarımız kursiyerlerimizde terapi etkisi yaratıyor. Buraya gelen vatandaş bir şeyleri üretme çabası içine giriyor ve kendisine değer katıyor. Buraya gelen bir çok kursiyerimiz yeni bir meslek sahibi oluyor" dedi. Topluma yarar sağlama noktasında Halk Eğitim Merkezlerinin çok önemli bir görev üstlendiğini belirten Sevinç Tanrı verdi her yaştan vatandaşın kurslara ilgi gösterdiğini de sözlerine ekledi.

Ardından fotoğrafçılık sınıfına bulunduğumuz ziyarette Usta Öğretici Çiler Çolakoğlu gazetemiz çalışanlarını samimiyetle karşıladı ve ziyaretimizden dolayı memnuniyetini dile getirdi. Üzerinde çalıştıkları ışıklı boyama konusunda bilgiler verdi.

Fotoğrafçılık kursiyerlerinden Feyza Zeren önceden de fotoğraf çektiğini belirterek, "Üniversite yıllarımdan beri fotoğraf çekiyorum. Bu kursa başladığımdan beri fotoğraf konusunda bir çok eksiğimin olduğunu fark ettim. Hocamızdan çok şey öğreniyoruz. Bize bu bilgileri kazandırdığı için kendisine teşekkür ediyorum" dedi.

Kalorifercilik, emlakçılık, diksiyon, fotoğrafçılık, drama, ingilizce, bağlama, bilgisayar, hasta ve yaşlı bakımı Halk Eğitim Merkezi bünyesinde vatandaşa meslek kazandırmaya yönelik bulunan kurslardan bir kaçı. Haber: Sezgin Altınel