AK Parti Altınova Gençlik Kolları Başkan Özkan Tekin’in ev sahipliğinde Onur Pide’de düzenlenen sahur programına ilgi oldukça yüksek oldu. Sahura, Yalova Milletvekili adayı Ahmet Büyükgümüş de katıldı.

AK Parti Altınova Gençlik Kolları’nın sahuruna, AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer ve yönetimi, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, AK Parti İl Gençlik kolları Başkanı Furkan Karamercimek ve yönetimi, Belde Gençlik Kolları yöneticileri, il genel ve belediye meclis üyeleri katıldı.

Büyük gümüş; ‘’Türk milleti bu oyunu da bozacaktır’’

Aynı zamanda AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı olan Yalova 1. Sıra Milletvekili adayı Ahmet Büyükgümüş, son derece kararlı ve imanlı olduklarını ifade ederek, “Bizim başarımızın temelinde kardeşlik vardır. Milletimizin mayasındaki iman vardır. Son derece kritik bir dönemin eşiğindeyiz. Bu seçim sadece Türkiye için değil, bütün bölgemiz için son derece kıymetli bir öneme haiz. Görüyorsunuz değil mi oynanan oyunları? Dolar üzerinden yapılan manipülasyonu görüyorsunuz değil mi? Bunun bir amacı var. Tayyip Erdoğan diz çöksün, Türk milleti diz çöksün ve istedikleri oyunları yapsınlar. Türk Milleti bu oyunu da bozacaktır” dedi.