Yeni yılda iyi dileklerini iletmek ve onların sevinçlerine ortak olmak amacıyla Belediye Başkanı Vefa Salman, çocuk, genç ve yaşlılarımızın bulunduğu tesisleri gezdi. İlk olarak Milli Piyango Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret eden Başkan Salman, özel insanlarımız ile yakından ilgilendi. Hepsiyle tek tek diyalog kuran Salman, yeni yıllarını kutlayarak lokum ikram etti.

Melekleri unutmadı

Başkan Salman yeni yıl öncesinde ikinci ziyaretini Anadolu Kalkınma Vakfı Çocuk Evi’ne gerçekleştirdi. Yuvada bulunan miniklere hediyeler veren Belediye Başkanı Vefa Salman, yeni yıllarını kutlayarak daima yanlarında olduğunu hissettirdi.

Hayır dualarını aldı

Günün son kurum ziyaretini huzurevine gerçekleştiren Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, yaşlılarımızın ellerini öperek yeni yıllarını kutladı. Sağlıklı bir yıl dileklerini ileten Başkan Salman, huzurevi sakinleriyle tek tek sohbet etti.

“2016 zor bir yıl oldu”

2016 yılı hepimiz için geride bırakmak istediğimiz, unutmak istediğimiz, hafızalarımızda onlarca acı olay ile işlenmiş üzücü bir yıl oldu diyen Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman; “Erken yaşta aramızdan ayrılanlar, kabullenemediğimiz kayıplar ve hepsinden önemlisi yüreğimizi kasıp kavuran, ülkemizi derinden sarsan elim olaylar. Terörle amansız bir mücadele verdik bu yıl. Onlarca yürek yakan terör saldırısı yaşadık. Yüzlerce şehit haberi ile sarsıldı güzel ülkem 2016 yılında. Ve geride kalan yüzlerce gözü yaşlı anne, gözü yaşlı baba…
2017 yılından beklentilerimiz var, umutlarımız var, her şeyin güzel olacağına inancımız var.
Bu beklentilerimizi minik yavrularımızla, özel insanlarımızla ve yaşlılarımızla paylaşalım istedik. Bu nedenle de kurum ziyaretleri gerçekleştirdik. Gelecek güzel günlere olan inancımla sağlıklı, huzurlu ve hayırlı bir yıl olmasını temenni ediyorum.