MHP Yalova İl Başkanlığı; “Yıllar Geçtikçe Daha da Anlamlı Hale Geliyor 23 Nisan. Dünya da çok az millet kendi küllerinden doğup yeni bir Devlet haline gelmiştir. Cumhuriyetin temellerinin atıldığı yıllar da halkımız hem ordu hem millet hem de yönetici olmuştur. Başta ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere kazandığımız kurtuluş mücadelesini taçlandıran milletimize, en değerli hediye olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı ilan edilmiştir. TBMM açılışını çocuklara armağan etmek dünyanın en iyi ve en idealist düşüncesidir. Bugün de gençlere ve çocuklara verdiğimiz önem, değer geçmişte ki tarihi başarıları perçinlemektedir.

100.yılını kutlayacağımız 23 Nisan Ulusal Egemenli ve Çocuk Bayramının ilk günkü coşku ve istekle ilelebet devam edecektir. Bu sene biraz burukta olsa başta çocuklarımız olmak üzere tüm milletimiz bu Bayramı coşku ile karşılamaktadır. Severek izlediğimiz 23 Nisan gösterilerini bu yıl erteledik. Evlerinde kutlama yapacak olan çocuklarımızı gerek televizyondan gerekse de sanal ortamdan izlemek için sabırsızlıkla bekliyoruz.

Kıymetli Velilerimiz ve değerli çocuklar bu yıl Covid 19 nedeni ile en çok sizler hayatınızdan ödün verdiniz ancak aldığımız bu tedbirler daha da güçlü ve mutlu bir bahara erişmek içindir. İnşallah bu süreci en az hasarla atlatıp en kısa sürede sokaklarımızın parklarımızın bahçelerimizin sembolü olan çocuklarımız yeniden normal hayatına dönecektir. Sadece biraz sabredelim.

Bu sene biz 23 Nisan’ı çocuklar başta olmak üzere, Sağlık çalışanlarımıza, Asker ve Polisimize, hizmet ve gıda çalışanlarımıza kargocularımıza kısacası sıkıntılı günlerimizde bizi ayakta tutan herkese armağan etmek istiyoruz. Bizler kurallara uyalım onlara da Bayram hediyesi olsun.

Tekrar dan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor tüm Dünya çocukluğuna barış sağlık ve mutluluk getirmesini diliyorum” açıklamasında bulundu.