Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 74. Genel Kurulunda seçilen Turizm Kurulu ilk toplantısını TOBB Merkez Binasında gerçekleştirildi.

  Yalova TSO Başkanı Tahsin Becan ve Turizm Kurulu üyelerinin tam katılım sağladığı kurulun ilk toplantısında TOBB Genel Kurulu çalışma esasları yönetmeliği gereğince kurul başkanı ve başkan yardımcısı seçimleri gerçekleştirildi. TOBB Sosyal tesislerinde komisyon ve kurul çalışmaları hakkında genel bilgilendirme yapılması ile başlayan toplantı seçimler ile devam etti.

  Erdek Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faika Özlem Sarı TOBB Turizm Kurulu Başkanı seçilirken, YTSO Başkanı Tahsin Becan ise başkan yardımcısı seçildi.

  Seçim ile ilgili görüşlerini belirten Becan, “Geçen dönem olduğu gibi bu dönemde TOBB Turizm kurulu Başkan Yardımcılığı görevine seçildim. Yalova ülkemizin turizm konusunda ileri gelen kentlerinden biridir. Her geçen yılda şehrimize gelen turist sayısında artış bulunmaktadır. İlimizin katma değerine fayda sağlamak için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Turizmcilerimizin tüm talep ve görüşlerini TOBB nezdinde takip edeceğim” dedi.