Paneli Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, eşi Dilek Salman, Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Jülide Güner, Kent Konseyi Başkanı İsmail Mutlu ve çok sayıda Yalovalı ilgi ile takip etti. Çocuğa yönelik cinsel istismarın konuşulduğu panelde ailelerin nelere dikkat etmesi ve çocuklara nasıl davranması hakkında bilgiler verildi.

Çocuk İstismarı hakkında kısa bir konuşma yapan Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman; “Gazi Mustafa Kemal Atatürk seçme ve seçilme hakkını kadına ilk veren lider bu yüzden çağdaş Türk kadınlarımızın önemi ve görevi çok daha fazladır. Verilen bu değere hepimiz sahip çıkmalı, çocuk istismarının da önüne geçmeliyiz. Gerçekleştirilen panele katılan misafirlerimize ve değerli hocalarımıza göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Çocuk İstismarıyla Mücadele Derneği Genel Başkanı Dr. Canan Arıtman; “ Biz kadınların gücünü hatırlatan değerli konuşmaları için Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere bıraktığı kadın haklarına hep birlikte sahip çıkacağız” dedi.