İl Başkanı Mehmet Demirhan1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü 1886 yılında işçilerin zor çalışma şartlarını iyileştirmek amacıyla bir araya geldiği fakat çeşitli zorbalıklara maruz kaldığı dönemden günümüze uzanan dünya genelinde önyargı duvarlarını yıkan tüm işçilerin birleşmesini sağlayan özel bir gündür. Ülkemizde resmi olarak ilk 1923 yılında kutlandı.2008 yılında Emek ve Dayanışma Günü olarak kutlanması kabul edilmiştir. Başlangıcından bugüne zor şartlarda ve büyük kayıplar vererek bugünlere gelmiştir. Amacımız geçmişin acı tecrübelerinin bir daha ülkemizde yaşanmamasıdır. DEVA Partisi iktidarında düzenleyeceğimiz yasalarla sosyal güvenlik ve koruma kalkanı oluşturacağız. Dayanışma ve yardımlaşmanın ülkemizde yaygın hale gelmesi için çalışacağız.’’

‘’Kimse korkmasın DEVA Partisi geliyor.’’

‘’Sendikalaşma faaliyetlerinin artması ve toplu iş sözleşmelerinin yapılmasını sağlayacağız. İşçilerimizin, emekçilerimizin DEVA’sı olacağız. Kayıt dışı istihdam, kıdem tazminatı sistemi, iş kazaları/iş sağlığı ve güvenliği gibi önemli konularda yeni düzenlemeler yaparak işçilerimizin yaşam koşullarını iyileştireceğiz.

Yalova’da bisiklet yolu ağı büyüyor Yalova’da bisiklet yolu ağı büyüyor

Yüz karası değil, kömür karası; Böyle kazanılır ekmek parası diyerek emeğin, emektarın, alın terinin, dayanışma ve yardımlaşmanın günü olan 1 Mayıs’ımız kutlu olsun” şeklinde açıklamalarda bulundu.