6 Mayıs 2022 Cuma günü, Şehit Taha Bahadır'ın Babası Hakkı Bahadır ve aile bireylerini ziyaret eden AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Şehidin babası, Hakkı Bahadır ve aile fertlerine üzüntülerini belirten sözlerde bulunarak, başsağlığında bulundu.

Şehit babası Hakkı Bahadır ile yaklaşık iki dakika görüşen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şehit Taha Bahadır'ın annesi ve kardeşlerinin de tek tek hatırlarını sordu.   

Erdoğan görüşmede, ‘’Rabbim Şehidimizle beraber sevgili habibine sizleri de komşu eylesin. Malum şehitler ölü değil diridirler. Ama kul olarak biz bunu bilmeyiz. Sizlerde şu anda çok cüz’i bir makama adaysınız. Allah sabrınızı artırsın inşallah. Rabbim yar ve yardımcınız olsun." Dedi.

Şehit babası Hakkı Bahadır ise, ‘’Allah razı olsun Cumhurbaşkanım. Sizi çok seviyoruz. Allahu Teala sizi var etsin, başımızdan eksik etmesin. Sürekli dualarımızdasınız Allah razı olsun.’’ Sözleri ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür etti. 

Hastanede eşek operasyonu: Gözlerine inanamadılar Hastanede eşek operasyonu: Gözlerine inanamadılar