Yalova’da okuldan bilgisayar çaldı, Kütahya’da yakalandı Yalova’da okuldan bilgisayar çaldı, Kütahya’da yakalandı

Seçil ile Oğuz ‘EVET’ dedi

Gazetemizde bir dönem haber muhabirliği yapan Ozan Söylerin kardeşi, Oğuz Söyler, Seçil Deniz ile bir ömür birliktelik için nikah masasına oturdu. 18 Temmuz 2022 Çarşamba akşamı, Çe Ontule Kır Düğün Alanında yapılan nikaha, Seçil-Oğuz’un nikah merasimlerine yüzlerce kişi katıldı.

Seçil ile Oğuz evlilik cüzdanlarını alkışlar altında alırlarken, mutlulukları yüzlerinden okunuyordu.

Her iki aile bireyleri başta olmak üzere, genç çiftin arkadaşları bu anlamlı gecede doyasıya eğlendi.

Hira - Recep, dünya evine girdi 

Erzurum eşrafından Yalova’nın sevilen ve sayılan isimlerden merhum Hacı Haydar Küçükbingöl’ün torunu, Gayasettin-Saime Küçükbingöl’ün prensleri Recep Küçükbingöl, hayatını Cansever Ailesi’nin prensesleri Hira Cansever ile 22 Temmuz 2022 Cuma akşamı Uzanlar Çiftliğinde yapılan nikah merasimi ile birleştirdi.

Nikah cüzdanlarını nikah memurunun elinden alan Hira-Recep Çiftinin mutlulukları görülmeye değerdi. Küçükbingöl ve Cansever Ailelerini; akraba, arkadaş ve dostları bu anlamlı gecede yalnız bırakmadı.

Halayların çekildiği, zılgıtların çalındığı, davulların vurulduğu düğünün atmosferi yaşanmaya değerdi.

23 Temmuz’u ölümsüzleştirdiler

Yalova’da yıllardan beridir yaşayan Kars ilinin önde gelen ailelerinden Süreyya-Latif Kazbek’in oğlu, Metin ve İsmet Kazbek’in yeğeni Onur Kazbek, Küçükakçalı ailesinin biricik kızları Sümeyya ile 23 Temmuz 2022 akşamı Green Garden’de hayatını birleştirdi.  

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk kıydığı nikah sonrasında, evlilik cüzdanını gelin Sümeyya teslim ederken, genç çifte mutlu bir evlilik temennisinde bulundu.

Yalova siyaseti, bürokrasisi, STK, meslek odaları ve iş insanlarının da hazır bulunduğu nikah, güzel bir atmosferde gerçekleşti. 

Ecem – Ahmet Çifti imzayı attı

Yalova Koru Belde sakinlerinden Fatma-Harun çiftinin güzel kızları Ecem Tanrıkulu ile Gülseren- Engin Aydın’ın yakışıklı oğulları Ahmet Aydın, 23 Temmuz 2022 Cumartesi akşamı Emdoha Magic Life’de hayatlarını birleştiren imzaları attılar.

Gece boyunca yüzleri hep gülen Ecem – Ahmet çifti, kıyılan nikah, yapılan takı merasimi ve pasta kesiminin ardından, saatlerce oyun pistinden inmedi.

Her iki ailenin yakınları, dost ve arkadaşları böylesi anlamlı bir gecede genç çifti yalnız bırakmazken, gecenin geç saatlerine kadar eğlenerek unutulmaz bir gecenin tadını doyasıya yaşadılar. 

Emel ve Sefa da evliler kervanına katıldı

Yalova Siirtliler Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı ve Yalova Anadolu Dernekler Platformu Kurucu Başkanı Vedat-Günderen Babaoğlu çiftinin oğulları Sefa Babaoğlu, Gülten- Habil Filiz ailesinin prensesi Emel Filiz ile 24 Temmuz 2022 Pazar günü dünya evine girdi.

Beyaz Bahçe TİGEM 3. kapıda yapılan nikah cemiyetine her iki ailenden önemli isimler katıldı.

Yalova’da ki Siirtlilerin sesi ve soluğu olan Vedat Babaoğlu ile Filiz ailelerinin bu anlamlı gecesinde, Emel ve Sefa çiftinin nikahlarını Çiftlikköy Belediye Başkan Ali Murat Silpagar kıyarken, nikah şahitliklerini ise; Yalova AK Parti Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, Yalova AK Parti Milletvekili Meliha Akyol, AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar, Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, Yalova MHP İl Başkanı Namık Öz yaptı.  

Alkışlar arasında nikah defterini imzalayan genç çiftten gelin Emel Filiz’e Evlilik Cüzdanını teslim eden AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, ‘İyi günde, kötü günde bir ömür boyu mutluluklar diliyorum’ temennisinde bulundu.

Ardından yapılan takı merasiminin ardından Emel - Sefa çiftinin bu anlamlı gecesine katılım gösteren davetliler, gecenin ilerleyen saatlerine kadar coşkulu bir şekilde, göbek attı, halay çekti.