11 Ekim Pazartesi günü saat 13:30’da Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tahsin Becan ve AK Parti İl Başkanı Muğlim Bağatar’ın ev sahipliği yaptığı programa, AK Parti Yalova Milletvekilleri Ahmet Büyükgümüş ve Meliha Akyol, Yalova Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Tutuk, YTSO’nun yönetim kurulu üyeleri, meslek komite başkanları, üyeler ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Covid-19 salgını sürecinde dünya siyaseti ve ekonomisinde yaşanan gelişmeleri değerlendirdi 

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Yalova Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaretinde, Covid-19 salgını sürecinde dünya siyaseti ve ekonomisinde yaşanan gelişmelerle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Kurtulmuş, dünya ülkeleriyle kıyaslandığında Türkiye'nin vaktinde aldığı tedbirlerle salgın sürecini mümkün olan en az zararla atlatabilmeye yöneldiğini belirterek, “Bu süreçler içerisinde Türkiye daha önceki hazırlıklarının da vermiş olduğu özgüvenle rahatlıkla bu süreci nispeten daha az olumsuz etkilerle geçirdi.

Türkiye hem sağlık hizmetlerini, herkese bedava ve etkin bir şekilde sunmak hem de aşı faaliyetlerinde etkili ve süratli şekilde hareket etmek bakımından Dünya Sağlık Örgütünden övgü almış, yaptığı faaliyetler başarıyla takdir edilmiş bir ülke oldu.” Dedi.

Kurtulmuş açıklamalarının ardından soruları cevaplayarak ziyaretini sonlandırdı.

Kurtulmuş, “Yalova’mızı gönül belediyeciliği anlayışı ileriye taşıyacak”

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş’un 2. ziyareti, Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk’a oldu.

Başkan Vekili Tutuk, Genel Başkan Vekili Kurtulmuş’a Yalova’da hayata geçirilen ve geçirilecek olan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Kurtulmuş “Yalova’mızı gönül belediyeciliği anlayışıyla daha ileriye taşıyacak çalışmalar hakkında bilgiler veren Belediye Başkan Vekilimiz Mustafa Tutuk ve ekibine üstün başarılar diliyorum” dedi.  

Ziyaret sonunda Tutuk, İbrahim Müteferrika Kâğıt Müzesinde, Numan Kurtulmuş’un şahsına yapılan Yalova Kağıdını takdim etti.

Kurtulmuş, Valilik Şeref Defterini imzaladı

Yalova temaslarını devam ettiren Genel Başkan Vekili Kurtulmuş, Yalova Valisi Muammer Erol’u makamında ziyaret etti.

Kurtulmuş’u Vali Erol ve yardımcıları karşıladı. Ziyaret anısına Valilik Şeref Defterini imzalayan Kurtulmuş, Vali Erol ile sohbet ederek ilde yapılan çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Vali Erol ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Genel Başkan Kurtulmuş’a ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Kurtulmuş, “AK Parti'nin davası, yeniden güçlü ve büyük Türkiye’yi kurmaktır”

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, AK Parti Yalova İl Başkanlığının Halk Eğitimi Merkezi Konferans Salonu'nda düzenlediği Danışma Meclisi Toplantısına katıldı.

Toplantıya AK Parti İl Başkanı Muğlim Bağatar, AK Parti Yalova Milletvekilleri Ahmet Büyükgümüş ve Meliha Akyol, Yalova Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Tutuk, İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel ve konuklar katılım gösterdi.

Genel Başkan Vekili Kurtulmuş, yaptığı konuşmada AK Parti'nin davasının yeniden güçlü ve büyük Türkiye’yi kurmak olduğunu söyleyerek, “Allah’ın izniyle, 2023’e giderken bu yoldaki eksikliklerimizi noksanlarımızı gidererek süratli bir şekilde yürüyüşümüze devam edeceğiz.” Dedi.

Kurtulmuş, “AK Parti siyasi cinayetlerle mücadele ediyor”

Türkiye’de siyasi cinayetlerle mücadele eden hareket, AK Parti siyasi hareketi olduğunu söyleyen Kurtulmuş şöyle devam etti: “Türkiye’de faili meçhullerin, cezaevlerindeki sistematik işkencelerin, halkı birbirine kıran sağ sol çatışmalarının karşısında sonuna kadar duran Partidir.”

AK Parti Genel Başkan Vekili katıldığı toplantının ardından Yalova temaslarını sona erdirdi.