Ramazan Şehri’nde iftar sonrası vatandaşlar ile bir araya gelerek talep ve şikayetleri dinleyen, sorunların çözülmesi için çalışmalarını sürdüren Belediye Başkanı Vefa Salman’ı bu kez Yalova Belediyespor’un başarılı sporcuları ziyaret etti.

Yapılan ziyarete; Yalova Belediyespor Başkanı Resul Kocaağa, Antrenörler Bayram Ali Yıldız ve Kadri Kocacenk ile birlikte sporcular katıldı.

Ankara, Mamak Spor Salonu’nda, 18-20 Mayıs 2018 tarihleri arasında düzenlenen Genç Takımlar Türkiye Şampiyonası sonucunda; Umut Emre Başsan, Bilal Selim Tok, Tugay Şirzat Yılmaz’dan oluşan Yalova Belediye Gençlik Spor Kulübü’nün A takımı Türkiye Şampiyonu, Yücel Ocak, Ekin Toprak ve Emir Baha Sönmez’den oluşan B takımı da Türkiye 2’cisi,ayrıca Genç Kızlar Kategorisinde; Ece Haraç, Aybala Koçal veÇiğdem Köse’den oluşan bayan takımımız da Türkiye 5.’si olmuştu.

Masa tenisindeYalova Belediyespor sporcularının büyük başarılara imza attığını söyleyen Başkan Salman, “Belediyesporun başarılı sporcuları bizleri bir kez daha gururlandırdı. Her şampiyonanın hakkını vererek alın teri dökerek ve inanılmaz başarılara imza atarak kentimize dönen sporcularımızı yürekten kutluyorum. Başarılarının artarak devam etmesini diliyorum” dedi.