15-17 Mart 2022 tarihleri arasında Şube Müdürlüğü Teknik Takip ve Analiz Büro Amirliği ve Narkotim Ekipleri tarafından tespit edilerek gerçekleştirilen çalışmalarda; 26... Plaka sayılı araç Osmangazi Köprüsü Hersek Gişelerinde Narkotim Ekipleri tarafından durduruldu. Araç sürücüsü şüpheli M.B. isimli şahıs ve araç da yapılan aramalarda;

400 Adet Ecstasy Sentetik Hap,

1.38 Gram  Esrar   Maddesi ele geçirildi. Ekipler tarafından yakalanarak gözaltına alınan şüpheli M.B.  isimli şüpheli şahsa Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından hakkında Uyuşturucu Ticareti Yapmak Suçundan işlem gerçekleştirilerek adli makamlara sevki sağlandı.

Yalova'nın Çiftlikköy İlçesi yol güzergâhında Narkotim Ekipleri tarafından şüphe üzerine durdurulan 41… Plaka sayılı araç ve şüpheli şahıslar üzerinde yapılan aramalarda;

A.Ç. isimli şüpheli şahıstan;

2,84 Gram Metamfetamin Maddesi,

1 Adet Tabanca, 1 Adet Şarjör, 4 Adet Fişek,

V.Y. isimli şüpheli şahıstan;

0,96 Gram Metamfetamin maddesi,

2,38 Gram Metamfetamin maddesi,

A.B. isimli şüpheli şahıstan;

1 Adet Sentetik Ecza Grubu Tablet Hap,

1 Adet Uyuşturucu madde içiminde kullanılan Cam Aparat ele geçirildi.

Kullanmak için Uyuşturucu Madde Bulundurmak suçundan işlem gerçekleştirildi.

34… Plaka sayılı araçta bulunan;

Y.Ş. isimli şüpheli şahıstan iki fişek halinde toplam;

6.17 Gram Metamfetamin maddesi,

F.K. isimli şüpheli şahıstan;

0.92 Gram Metamfetamin maddesi,

E.G. isimli şüpheli şahıstan;

0.86 Gram Metamfetamin maddesi ele geçirildi.

Şüpheli şahıslara kullanmak için Uyuşturucu Madde Bulundurmak suçundan işlem gerçekleştirildi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü; Narkotim Ekip Görevlileri tarafından gerçekleştirilen arama ve kontrollerde haklarında adli makamlarca haklarında çeşitli suçlardan Aranma, Yakalama ve Kesinleşmiş Hapis Cezası Kararı bulunan G.E. ve F.E. isimli şahıslar emniyet güçleri tarafından yakalanarak adli makamlara sevk edildi.

Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik çalışmalarımız aralıksız ve kararlılıkla sürdürüleceği ivedilikle belirtildi.