Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Ortaokul Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen 2’nci Geleneksel TÜGVA Uçurtma Şenliği, İbn-i Sina Özel Eğitim ve Uygulama Merkezi öğrencileri ile yapıldı.

İbn-i Sina Özel Eğitim Uygulama Merkezi bahçesinde gerçekleşen şenlikte öğrenciler; öğretmenlerinin gözetiminde uçurtmalarını uçurdular.

Ayrıca özel öğrenciler balonlar ve palyaçolar eşliğinde keyifli vakit geçirdiler. Öğrencilerin mutluluğuna şahit olmaktan keyif duyduklarını ifade eden TÜGVA İl Temsilcisi Muhammed Edib Özyılmaz, “TÜGVA Uçurtma Şenliğimizin bu yıl 2’ncisini gerçekleştirdik. Keyifli zaman geçiren özel öğrencilerimizin mutluluğuna şahit olduk. Özel çocuklarımız ve bireylerimiz toplumun birer ferdi. En iyi şekilde yaşamak her insanın hakkı olduğu gibi onlardın da hakkı. Onlara olan hassasiyetimiz her zaman en üst seviyede. Özel çocuklarımızın faaliyetlerine ortak olmak bizleri mutlu etti. İbn-i Sina Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğretmenlerimize, velilerine, çocuklarımıza ve destek veren, katkı sağlayan herkese teşekkürlerimizi sunarım” dedi.