14 Eylül 2018 günü yapılan ‘4 YILIN ARDINDAN BULUŞUYORUZ’ programına 1000’lerce Vefa Salman taraftarı katıldı. Yalova Amfi Tiyatro’yu dolduran 5000 civarındaki kadın-erkek Yalova ve Vefa Salman hayranı vatandaş, Başkan Salman’ın yaptığı hizmetleri coşku içinde dinledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Yalova İl Başkanı Bahar Doğan, Yalova Milletvekili Özcan Özel, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Celal Özel, Yalova Belediye Başkan Yardımcıları, İlçe ve Belde Başkanları, Belde Belediye Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, Meslek Odaları ve STK başkanlarının katıldığı ‘4 YILIN ARDINDAN BULUŞUYORUZ’ programı renkli görüntülerle başladı.  

Slaytlarla, Yalova Belediye Başkanlığı döneminde yaptığı hizmetleri tek tek anlatan Başkan Salman, zaman zaman vatandaşlar tarafından alkışlandı ve olumlu tezahüratlar aldı.

Yaklaşık olarak 1.5 saat süren buluşmada, çalışma ekibini unutmayan Başkan Salman, finali tüm Belediye Başkan Yardımcılarını sahneye çağırarak, ‘Hep birlikte daha iyi bir Yalova’ sözleriyle tamamladı.

 Haber: Ayhan Polat