Tatar açıklamasında, “Z kuşağının İYİ Parti’ye her geçen gün ilgi duyması ve İYİ Parti etrafında oluşan gençlık halkalarının gerekçelerinin özellikle beyaz yakalı işsizler, atanamayan öğretmenler, mavi yakalı işsizler ve hiç işi olmayanlar her geçen gün partimizi ziyaretlerini sıklaştırmışlardır.

Özellikle Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener’in öğretmen kökenli olması ve bir ana, bir abla duygusuyla onlara yaklaşımları çok önemli rol oynuyor. Onların duygularını doğrudan anlıyor. Fakat ondan daha önemlisi İYİ Parti’nin gençlere ilişkin yaklaşımları “Nihayet bizi anlayan biri var.” Duygu, düşünce ve güvenleri bu yaklaşımı açıklamaktadır.

Diğer taraftan İYİ Parti’nin işsizliğe karşı çözümleri gençlerin çok ilgisini çekmekte ve güvenmektedirler. Diğer taraftan ayağı yere basan, üniversite projeleri gençleri çok etkilemektedir. Gençler ‘Bize işle ilgili 2. Sınıf, 3. sınıf bir eleman olarak bakılmasını istemiyoruz.

İYİ Parti’nin işle birlikte mutlu olmamızı da ortya koyuyor olmas, kısaca bizi insan olarak görmesi bizi etkiliyor’ diyor. Z Kuşağının kulağı ve gönlü, İYİ Parti’de.” İfadelerine yer verdi.