Yalova’nın sevilen ve sayılan siyaset ve iş insanlarından, 2007 Bağımsız Yalova Milletvekili Adayı, bir önceki dönem Büyük Birlik Partisi Yalova İl Yönetim Kurulu Üyesi Server Coşar’a, geçtiğimiz ay Kartal Koşuyolu Kalp Hastanesinde, 2 bypass ameliyatı yapıldı ve aort damarına protez damar takıldı.

Geçirdiği bu iki önemli ameliyatlarla yoğun bakımda geçen 40 günlük sürenin ardından hayati tehlikeyi atlatmayı başaran Server Coşar’a ilk ziyaret, Yalova Belediye Başkanvekili Mustafa Tutuk tarafından yapıldı.   

Yalova’da ki evinde istirahat eden ve tedavisini sürdüren başarılı iş insanı ve siyasetçi Server Coşar sevenleri tarafından da sık sık aranılıyor, sağlık durumu hakkında bilgi veriyor.

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk Kurban Bayramı öncesi, Server Coşar'ı evinde ziyaret ederek, ‘Geçmiş Olsun’ temennisinde bulundu. Tutuk’un yaptığı ziyaretten oldukça mutlu olan Çoşar, ‘’Başkanvekili Tutuk’un ziyareti beni çok memnun etti. Eli boş gelmeyen Tutuk’un organik ürünleri de hediye olarak getirmesi beni ziyadesiyle memnun etti’’ şeklinde değerlendirmede bulunurken, ‘’Sağlık durumum gün geçtikçe iyiye gidiyor. Arayan, soranlara teşekkür ederim’’ dedi.

Eşi Cemile Coşar, oğlu Ege Can Coşar ve ailenin değer fertlerinin üzerine titrediği, beyefendiliği, çalışkanlığı ve her şeyden önce samimiyet ve gülen yüzü ile gerek Yalova ve gerek Yurtdışında sevilen ve sayılan Server Coşar'ın hızla sağlığına kavuşması, sevenlerini de oldukça mutlu etti.

MEL-AY Medya Grup olarak, Server Coşar'a ‘geçmiş olsun’ temennisinde bulunurken, eski günlerde ki gibi gülen yüzü ile aramızda her daim olmasını temenni ediyoruz.