İYİ Parti Çiftlikköy İlçe Başkanı Bora Yalçın’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda, Genel ve Yerel seçim sonuçlarına dayanarak veri tabanlı seçim analizi konularında Başkan Bora Yalçın sunum yaptı. Sunumun ardından, İYİ Parti’ye yeni üye olanlara rozet takıldı.

Öztürk ev sahipliği yaptı

İYİ Parti Çiftlikköy İlçe Teşkilatı, ziyaret programı kapsamında Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Ahmet Erozan ve İl yönetim kurulu üyelerinin katılımlarıyla, Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ne misafir oldu. Kırım’da yaşanan sıkıntılı süreç hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.  

Erozan’dan, Anacardı’ya ziyaret

İYİ Parti Çiftlikköy İlçe Teşkilatı ile Vekil Erozan’ın bir başka ziyareti ise Çiftlikköy Ziraat Odası Başkanı Mehmet Anacardı’ya yapıldı. Çiftlikköy ilçesinin köylüleri başta olmak üzere, bölgede faaliyet gösteren köylülerin sorunlarını dile getiren Vekil Erozan, Başkan Anacardı’ya ev sahipliği için teşekkür etti.   

Vekil Erozan, köyleri gezdi  

İYİ Parti Genel Başka Yardımcısı Bursa Milletvekili Ahmet Erozan’un programı Çiftlikköy ilçe mücavir alanı içinde yer alan; Laledere, Dereköy ve Denizçalı köylerine oldu. Köylerin sorunlarını ve taleplerini bire dinleyen Vekil Erozan, yakın ilgi ve alakalarından ötürü Laledere Köyü Muhtarı Ömer Akar’a, Dereköy Köyü Muhtarı Hidayet Köken’e, Denizçalı Köyü Muhtarı Hüseyin Avni Çetin’e ve köylülere teşekkür ederek Çiftlikköy’den ayrıldı.