3. Uluslararası Masterler Futbol Turnuvasına katılan Sportif Faaliyetler Master Futbol takımı, gurup lideri olarak çıktığı çeyrek finalde karşılaşmasında Süper Ligin tanınmış isimlerinden; Erhan Albayrak, Murat Hacıoğlu, Ercan Güneri, Cem Karaca ve daha nice ünlülerden oluşan Antalya Masterler Takımına yenilerek elendi.

Yalova Sportif Faaliyetler ve Masterlerspor Kulübü Futbol Takımı, oynadığı güzel futbol ve gösterdiği başarıdan dolayı turnuvanın en iyi takımı ödülünü alarak Yalova’ya kupa ile döndü.

‘Kupayı almadan gelmeyin’ diyen Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk’a verilen sözü tutan oyuncular, Yalova’ya mutlu bir şekilde döndüler.

Yalova’da okuldan bilgisayar çaldı, Kütahya’da yakalandı Yalova’da okuldan bilgisayar çaldı, Kütahya’da yakalandı

Yıldız, ‘’Sözümüzü tuttuk’’

Yalova Sportif Faaliyetler ve Masterlerspor Kulüp Başkanı Cevdet Yıldız yaptığı açıklamada ‘’Turnuvaya çok güzel hazırlandık. 3. Uluslararası Masterler Futbol Turnuvasında, Yalova’yı en güzel şekilde temsil ettik. Fair Play kuralları çerçevesinde Yalova’ya yakışan bir performans sergiledik. Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk’a verilen sözü tutarak, kentimize kupa ile döndük. Bize destek veren herkese ve kadirşinas Yalova halkına kazandığımız kupa armağanımızdır’’ Şeklinde mutluluğunu dile getirdi.