İlk olarak Başkan Salman’a gerçekleştirilen ziyarette Rehber Öğretmen Yusuf Tomruk yaptığı konuşmada, “Yapılan kütüphane sayesinde öğrencilerimiz boş zamanlarını artık kendileri için daha yararlı şekilde değerlendirebiliyorlar. Bunun faydalarını öğrencilerimizde net şekilde gözlemliyoruz. Bu yüzden vermiş olduğunuz destekten ötürü sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

İyi ve güzel nesiller yetiştirmek için bütün çocuklarımızın kitap okuma alışkanlığı edinmesi gerektiğini belirten Başkan Salman, “Yalova Belediyesi olarak, eğitime önem veriyoruz. Bu nedenle okullarımızın fiziki yapılarına imkanlar el verdiğince desteğimizi sürdürüyoruz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitim hayatlarını en iyi şekilde değerlendirmeleri amacıyla Yalova Belediyesi olarak her zaman yanlarında olduk ve olmaya devam edeceğiz” dedi.

“Çocuklarımızın Başarılı Olmaları Tek Arzumuz”

Minik öğrencilerin ziyaretleri sırasında tarif edilemez duygular yaşadığını belirten Başkan Yardımcısı Jülide Güner; “Her zaman onur duyduğum eğitim camiasının bir parçası olarak çocuklarımızın ihtiyaçlarına destek olabilmek beni mutlu ediyor. Belediye Başkanımız Vefa Salman’da bizler gibi bu konuda hassas davranıyor. Elimizden geldiğince gelen talepleri karşılamaya özen gösteriyoruz. Tek beklentimiz çocuklarımızın başarılı olması, bizleri gururlandıracak bireyler olmalarıdır” dedi.

Ziyaretin sonunda okuldaki arkadaşlarını temsilen gelen Ömer Bekir Baki, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ve Belediye Başkan Yardımcısı Jülide Güner’e Atatürk portresi hediye etti.