AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, AK Parti Altınova SKM Başkanı Metin Tok, parti yöneticileri, il genel meclis ve belediye meclis, Altınova’nın köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

 

AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ve beraberindeki partililer, Altınova’nın Ahmediye, Geyikdere, Çavuşçiftliği, Örencik, Ayazma ve Karadere Köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldiler.

 

Zafer “Türkiye’nin Geleceği İçin”                    

Köy muhtarları ve vatandaşlar tarafından karşılanan partililer, Altınova’ya yapılan hizmetler ve projeler hakkında vatandaşlara bilgi verdiler. AK Parti Hükümetlerinin 16 yılda Yalova ve ülke genelinde yaptığı hizmetleri ve dev projeleri vatandaşlara hatırlatan AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, “Türkiye’nin geleceği için 24 Haziran seçimleri çok önemli. Altınova olarak, bir rekor daha kırarak sandıkları AK Partiyle dolduracağız” dedi.

AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, misafirperverliklerinden dolayı vatandaşlara teşekkür etti.