Parti teşkilatları ve aileleri ile bir araya gelmek amacıyla pikniğin düzenlendiğini söyleyen AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, “Ülkemizin daha ileri seviyeye gitmesi için uğraş veren insanlarla bir arada olmak tarif edilemez bir mutluluk” dedi.

AK Parti Yalova İl Başkanlığınca, Tavşanlı Bayraktepe Mesire Alanında düzenlenen pikniğe partililer büyük ilgi gösterdi. Pikniğe gelen tüm parti mensubu ve aileleriyle yakından ilgilenen AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak ve il yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Yalova Milletvekillerimiz Ahmet Büyükgümüş ve Meliha Akyol, çocuklara çeşitli hediyeler verdi. Tüm partilileri tek tek dolaşarak ellerini sıkan il Başkanı Öztabak ve beraberindekiler, katılımlarından dolayı kendilerine teşekkür ettiler.

Pikniğe; AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak ve il yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Yalova Milletvekillerimiz Ahmet Büyükgümüş ve Meliha Akyol, AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer ve yönetimi, AK Parti Yalova İl Kadın Kolları Başkanı Melahat Yalçın, AK Parti Yalova İl Gençlik Kolları Başkanı Furkan Karamercimek, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Tavşanlı Belediye Başkanı Kadri Çiçek, Subaşı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, AK Parti Altınova İlçe Kadın Kolları Başkanı Zehra Günaydın ve yönetimi, AK Parti Altınova İlçe Gençlik Kolları Başkanı Özkan Tekin ve yönetimi, il genel ve belediye meclis üyeleri ile vatandaşlar katıldı.