Yalova 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanında, yaklaşık 6000 kişinin katıldığı mitingde Yalovalılara seslenen Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, ülke gündemi hakkında açıklamalarda bulundu,

Akşener konuşmasında şu sözlere yer verdi, ‘’Ben 38 yıldır evliyim, Termal ilçesi Gökçedere Mahallesine gider geliriz. Yalova’yı o zaman dan beri hep içten düşünen bir siyasetçi oldum.

Yalova’ya şimdi tarım şehri diyebilir miyiz? Hayır Şu anda diyemeyiz, eskiden diyebilirmiydik evet derdik.Kendine yeten bir şehirdi, ama şimdi durum ortada.

Yalova’ya sanayi şehri bir Yalova diyebilirmiyiz?Hayır!

Ama eskiden diye bilirdik.

Yalova’ya turizm şehri diyebilirmiyiz? Hayır ama dün diyebilirdik. Atatürk ‘ün şehri Yalova diyebilirmiyiz? Evet değişmeyen, değiştirilmeye çok gayret edilse de değişmeyen bir tek o kaldı.

Şimdi bir rejim değişikliği yapıldı. Tek adamın iki dudağına bütün her şey verildi. Artık tek adamlığa bir son verme zamanı geldi’’ şeklinde konuştu.

Kendisini desteklemeye gelen 6000 civarındaki vatandaşa, Yalova İYİ Parti milletvekili adaylarını emanet eden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ‘’Onları size emanet ediyorum. Onlar sizin emanetiniz sizler ne yapacağınızı iyi bilirsiniz’’ şeklinde konuştu.

Haber / Foto : Elif Tuzlacıoğlu