Bayram tebrikine, “Toplumsal dayanışma, birlik ve beraberlik duygularının en yoğun şekilde yaşandığı, sevgi ve kardeşliğin pekiştiği bir Kurban Bayramı’na daha erişiyor olmanın verdiği sevinç ve mutluluğu yaşıyoruz.” sözleriyle başlayan Becan Yalova’nın Kurtuluşunun 100. Yılını da kutladığı mesajında şu ifadelere yer verdi; “Kültürümüzün en önemli unsurlarından olan kardeşlik, dostluk, dayanışma yardımlaşma ve hoşgörü duygularımızı böyle özel günlerde daha derinden yaşıyoruz. Bu yıl Kurban Bayramı arifesi Yalova’mız için çok özel bir tarihe denk geldi. ‘Önce vatan’ demenin, önce zafere, sonra da kıvanca dönüştüğü Yalova’mızın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. Yıl dönümünü kutluyoruz.

“Kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve saygıyla anıyorum”

Bilinmelidir ki geçmişten aldığımız ilhamla, milletçe şehitlerimizin ve gazilerimizin bize bıraktığı mukaddes emanetin sorumluluğu içinde olarak her geçen gün aynı şuur ve inançla ülkemizi muasır medeniyet seviyesinden daha da yükseklere taşıma kararlılığı göstermeliyiz.

Bugün 100. Yıl dönümü kutlamamızda bize bu coşkuyu yaşatan ve hayatları pahasına kahramanca mücadele eden başta büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve saygıyla anıyorum.

Tüm Dünya gibi Ülkemizi de etkileyen salgından çıkış sürecinde iş dünyası, sivil toplum kuruluşları, devletimizin tüm kurumları, yerel yönetimler ve diğer tüm paydaşların birlik içinde hareket etmesi bizleri daha güzel günlere taşıyacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle Yalova Ticaret ve Sanayi Odası adına tüm hemşerilerimizin, üyelerimizin Kurban Bayramı’nı ve Yalova’mızın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. Yılını en içten dileklerimle kutluyor, nice huzurlu ve mutlu bayramlar diliyorum.”