Yalova Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü Derneği Başkanı Gökhan Bitirim; “Size gerçekten teşekkürler Başkanım. Yalova Merkez Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü Derneğimiz tarafından 19 Temmuz 2020 Pazar günü gerçekleştirdiğimiz Geleneksel Atıcılık Festı̇valı̇mı̇z için, şehir dışında olmasına rağmen kendisine telefon ile ulaşarak etkinliğimize sponsor olmasını istedik.

Kendisi de, “Yalova’nın en köklü ve tarihi sivil toplum kuruluşu olan Avcılar Derneğine sahip çıkmak yöneticiler olarak bizlerin görevidir. Belediye bütçesinden olmasa da, kendi maaşımdan mutlaka bir katkı sağlarım başkanım” diyerek bizlere söz verdi ve verdiği sözü tutarak bizleri onurlandırdı.

Her zaman samimi, güler yüzü ile gönüllerimizi fetheden Yalova Subaşı’nın genç, çalışkan ve sözünün eri Belediye Başkanı Turan Canbay başkanımıza öncelikle bu jesti için, tüm Yalova ve Türkiye Avcılık ve Atıcılık Camiası olmak üzere, sonrasında tarafıma göstermiş̧ olduğu samimi dostluk ve misafirperverlik için teşekkür ederim. Çekilemediğimiz fotoğrafımızı çekilerek bu anı güzel hafızalarımıza kaydettik ve plaketini takdim ederek, başarılar diledik..." Şeklinde konuştu.