Danışma kurulu toplantısına İl Başkanı Bahar Doğan, İlçe Başkanı Cemalettin Kılıç, Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal, İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Tunalı, İl ve İlçe Yöneticileri, İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Ataç, Belde Belediye Meclis Üyeleri, Eski İlçe Başkanları, Belde Kadın Kolları Başkanları katılım gösterdiler. Kısa açılış konuşmasıyla toplantıyı açan ilçe başkanı Cemalettin Kılıç ilk gündem maddesi olarak saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasını gerçekleştirdikten sonra sözü İl Başkanı Bahar Doğan'a verdi.

Bahar Doğan, 24 Haziran'da gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçim sonuçlarında partinin genel, il ve ilçe bazında değerlendirmelerini yaptı. Parti adına gelişen son genel durumu da değerlendiren Doğan; "Şimdi önümüzde yerel seçimler var. Geçmiş geçmişte kaldı. Artık tüm enerjimizi 2019 Mart'ında yapılacak yerel seçimlere çevirmemiz gerekiyor. Hazırlıklarımızı buna göre oluşturmak durumundayız. Yerel yönetimlerde görev alacak arkadaşlarımızı hızla seçip sahaya adımlarımızı erken atmak durumundayız. Kadın ve Gençlik Kollarımızla tüm belde ve ilçemiz yönetici ve üyelerimizle hızla kucaklaşmak görev alacak arkadaşlarımız yanında ilçemiz ve beldelerimiz adına çalışmalara başlamalıyız" dedi.

Daha sonra danışma kurulu üyeleri fikir ve düşüncülerini ileten değerlendirmelerde bulundular. Değerlendirmeleri not alan Doğan, bu değerli görüşleri bir rapor haline getirip genel merkez yöneticilerine ileteceğini belirtti.