Çiftlikköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Beşir ile Şehit İslam Altuğ İmam Hatip Lisesi Müdürü Metin Bedir'i ve Şehit Abdülhamit Kaya İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Hasan Akpınar’ı ziyaret ederek, yeni eğitim öğretim dönemini hayırlı olması dileklerini ileten Merhamet Teşkilatı Yalova Şube Başkanı ve Çiftlikköy İmam Hatipliler Derneği Başkanı Süleyman Çelebi, ziyaretlerinin devam edeceğini belirtti.

“Elimizden gelen desteği vermeye hazırız”

Çiftlikköy İmam Hatipliler Derneği olarak önceki yıllarda başta İmam Hatip Liseleri olmak üzere Çiftlikköy’deki okulları ziyaret ettiklerini belirten Başkan Çelebi, “Merhamet Teşkilatı yeni bir dernek olduğu için yaptığımız ziyaretlerde derneğimizin amaç ve faaliyetlerinden bahsederek tanıtımını gerçekleştirdik” dedi.

Merhamet Teşkilatı ile yapılan yardım projelerini aktaran Çelebi, Çiftlikköy İmam Hatipliler Derneği olarak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün okullarda gerçekleştirdiği projelere her zaman destek vereceklerini kaydetti.

STK’ların okullarda yapılan faaliyetlere destek vermesinin öğrencileri teşvik ettiğini beliren Başkan Süleyman Çelebi, Milli Eğitim Müdürlüğümüz okullarımızda gereken çalışmaları yürütüyor. Fakat bazen öğrenciler resmiyetten çekinebiliyor. Bu noktada, STK’ların varlığı öğrencilerin bir nebze olsun daha rahat davranmalarını sağlayabilir. Biz de bu noktada çocukların yardımlaşma duygusunu geliştirmek için mevcut projelere elimizden gelen desteği vermeye hazır olduğumuzu belerttik” diyerek kendilerini samimiyetle ağırlayan okul müdürlerine teşekkür etti.