Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirilen programda Erkoç’un yanı sıra Yalovalı Milli sporcu İsmail Ar da yer aldı. Tören sonunda Erdoğan’la birlikte görüşme fırsatı bulan Alpaslan Erkoç, kulüplerin ve sporcuların yaşadığı sorunları aktarırken müjdeleri alarak Yalova’ya döndü. Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen "Spor Aşkı Engel Tanımaz" Özel Eğitim Okullarına Spor Malzemesi Dağıtım Töreni'nde yaptığı konuşmada, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Millî Eğitim Bakanlığı, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bu güzel buluşmaya vesile oldukları için teşekkür etti.

Program sonunda seçildiği andan itibaren engelli spor camiasında sorunlarını bir çırpıda çözmesiyle hem de yenilikçi projeleriyle birlikte hem kulüplerin hem de sporcuların gönlünde taht kuran Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Sn. Muaz Ergezen’le birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la görüşme fırsatı bulan Alpaslan Erkoç, engelli spor kulüplerinin ve sporcularının sorunlarını bizzat dile getirdi.

Erkoç, “Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum”

Ankara’dan güzel mesajlarla döndüğünü belirten Erkoç, "Yalova Ortopedikler Spor Kulübü Başkanı, Yalova Belediye Meclis Üyesi, Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Kulüpler Birliği Başkanı ve Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu(TBESF) Başdanışmanı olarak bizlerin gönlünde taht kuran, seçildiği andan itibaren sporcularımızın ve kulüplerimizin kalkınması, daha başarılı olması için gecesini gündüzüne katıp bizler için Türkiye’nin dört bir noktasında mücadele veren, Ankara’da kapıların ardına kadar açılmasını sağlayan federasyon Başkanımız Sn. Muaz Ergezen’le birlikte ülkemizin değeri, Dünya lideri Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’la buluştuk. Cumhurbaşkanımıza bizler dinlediği ve her zaman yanımızda olup destek verdiği için teşekkür ediyorum.

Yalova’da DEAŞ operasyonu: 23 gözaltı Yalova’da DEAŞ operasyonu: 23 gözaltı

Özel programda kendisiyle mini bir sohbet gerçekleştirerek engelli spor kulüplerinin ve engelli sporcularının sorunlarını paylaştık. Bizlere tam destek vereceğini iletti” diye konuştu.