Yalova İl Valisi Muammer Erol 2021’in son günlerinde, yeni yıla dair açıklamalar yaptı. Önümüzdeki yıl ile ilgili temennilerini dile getiren Erol,

“2021 yılını huzur ve güven içerisinde geride bırakarak, yeni ümitler eşliğinde 2022 yılına girmenin heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz. Yeni yılın başta Yalovalı hemşehrilerim olmak üzere bütün insanlığa barış, huzur, sağlık, refah ve umut dolu güzel günler getirmesini Rabbimden niyaz ediyorum.

2022 yılının umut ve beklentilerimizle beraber ülkemizde ve dünyada sevgi, barış ve hoşgörünün hâkim olduğu, kardeşlik, dostluk ve dayanışma duygularının egemen olduğu bir yıl olmasını temenni ediyorum.

Birlik ve beraberliğimizin 2022 yılında daha da güçlenerek, toplumun tüm kesimleriyle el ele vererek, birbirimize kenetlenmiş bir şekilde daha güçlü bir ülke olarak bu güzel vatan toprakları üzerinde, bu şanlı bayrağın altında omuz omuza, gönül gönüle, kardeşçe huzura ve barışa olan inancımızı tazeleyerek, ülkemizi hak ettiği noktaya taşıyacağız.” dedi.

“Yalova’nın var olan potansiyelinden aldığı güçle daha huzurlu bir yıl geçireceğine inanıyorum.”

2022 yılında Yalova’nın yaşam kalitesinin artacağını dile getiren Vali Erol,

“Yalova’nın, 2022 yılında kültürel ve doğal güzelliklerinin yanında ekonomik ve turistik değerleri ile beraber var olan potansiyelinden aldığı gücü, sürdürüp sürekli değişen ve gelişen dünya şartlarının sağladığı fırsatlarla birleştirip, huzur ve güven ortamı içerisinde halkımızın yaşam kalitesinin daha da artacağı, daha huzurlu bir yıl geçireceğine inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, 2022 yılının ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için barış, huzur, sağlık ve refah içinde geçmesini temenni ediyorum. Bu vesile ile Yalovalı hemşehrilerimin, her kademedeki kamu görevlisi arkadaşlarımın ve değerli basın mensuplarımızın, şehit yakınları ve gazilerimizin yeni yılını en içten duygularımla kutluyor, Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, Yalovalı hemşehrilerime sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” diye ekledi.