Mükemmel ev sahipliği ile yüzlerce kişiyi ağırlayan Çiftlikköy Erzurumlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yöneticileri iftara katılım gösterenlerle tek tek ilgilendi.  

Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, AK Parti İl Teşkilat Başkanı Kutap Koyunoğlu, Çiftlikköy İlçe Jandarma Komutanı Bünyamin Tunahan Pulat, Çiftlikköy Mal Müdürü Mehmet Yaşar Boydak, AK Parti Çiftlikköy İlçe Başkanı Fettah Engin Cumhuriyet Halk Parti İlçe Başkanı Cüneyt Çalışkan, Çiftlikköy İYİ Parti İlçe Başkanı Bora Yalçın, Milliyetçi Hareket Partisi Çiftlikköy İlçe Başkanı Yaşar Boz, Yeniden Refah Partisi Çiftlikköy İlçe Başkanı Temel Yaşar Karaman, KOSGEB Müdürü Hakan Ulusu, Yalova Devlet Hastanesi Müdür Yardımcıları Ferruh Demir, Kenan Türkmen Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Yalova Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi Ayhan Polat, Altınova Anadolu Erzurumlular Dernek Başkanı Ferman Durmaz, Yalova Erzurumlular Dernek Başkanı İsmail Demir’in katılım gösterdikleri iftar programı yoğun bir kalabalıkla yapıldı.

Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından yapılan dua ile oruçlarını açan davetlilere hitaben konuşan Dernek Başkanı Erdoğan Pasin, ‘’Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Ramazanın 15.’ci iftarında sizlerle beraber olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Pandemiden dolayı 2020 ve 2021 yıllarının Ramazanlarında bir araya gelememiştik. Bu akşam sizlerle büyük özlem duyduğumuz, birlik ve beraberliklerin pekiştiği iftar sofrasında buluşmaktan büyük mutluluk duyduk. Dernek olarak, ihtiyaç sahiplerine erzak yardımlarını Ramazan ayında sürdürüyoruz. Bu organizasyonda emeği geçen tüm yönetim kurulu üyelerine ve iftar davetimize katılarak bizleri onurlandıran tüm misafirlerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz’’ Şeklinde açıklamada bulundu.

İftar etkinliği, toplu fotoğraf çekimi ile sonlandı.  

Yerlikaya açıkladı: Saral suç örgütü çökertildi Yerlikaya açıkladı: Saral suç örgütü çökertildi